興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

回覆樓主:

前兩日經過。仲未開。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我係寶林人say hi 先…
我上次去左厚德新開個立食foodcourt,食左法國油條(冇乜特别,$20-$22條,榴槤味好假)
有冇咩好食推介呀?
另外推介一田超巿內有間食燒餅章魚丸

寶石宮

2024年龍年勳章

gobaa49 發表於 18-1-26 11:58
我係寶林人say hi 先…
我上次去左厚德新開個立食foodcourt,食左法國油條(冇乜特别,$20-$22條, ...

厚德商場有一間越南嘢我覺得ok
另外樂園嗰間粉麵好似搬咗鋪
幸福可以好簡單

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

BBJOJO 發表於 18-1-11 21:01
到時輪到寶琳啲人過嚟坑口買餸

你刀要去街市架咩?

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 18-1-27 16:15
你刀要去街市架咩?

買餸煮飯咪去囉
幸福可以好簡單

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

moonlight9198 發表於 18-1-26 09:24
前兩日經過。仲未開。

你去買餸遠嗎?

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 18-1-27 16:16
買餸煮飯咪去囉

乜你唔係去cc叔婆度開餸架咩?

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 18-1-27 16:17
乜你唔係去cc叔婆度開餸架咩?

甘貴
而且有啲嘢要去街市買鮮新鮮
幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 18-1-27 16:16
你去買餸遠嗎?

你識咁多人嘅
幸福可以好簡單

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 18-1-27 16:18
你識咁多人嘅

洗唔洗介紹埋你識

彩鑽殿

BBJOJO 發表於 18-1-27 16:18
甘貴
而且有啲嘢要去街市買鮮新鮮

我以為我先去街市添

瑪瑙宮

pomanlife 發表於 18-1-27 16:16
你去買餸遠嗎?

要行30mins度啦。
但唔會特登去果度買餸。
去開果邊或者會經過。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

寶石宮

2024年龍年勳章

pomanlife 發表於 18-1-27 16:28
我以為我先去街市添

好平常啫
幸福可以好簡單

水晶宮

我行幾次都唔見佢開喎?

水晶宮

回覆 gobaa49 的帖子

厚德邊有一田超市呵?

寶石宮

2024年龍年勳章

幸福花 發表於 18-1-29 21:50
我行幾次都唔見佢開喎?

都唔知幾時先開
幸福可以好簡單

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章

幸福花 發表於 18-1-29 21:52
回覆 gobaa49 的帖子

厚德邊有一田超市呵?

一田超巿係喺東港城商場內

子爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章

街市終於開啦!

寶石宮

2024年龍年勳章

gobaa49 發表於 18-1-30 00:36
一田超巿係喺東港城商場內

幸福可以好簡單

寶石宮

2024年龍年勳章

ac0840 發表於 18-1-30 17:51
街市終於開啦!

真的
幸福可以好簡單