義工

自由講場 今日: 1977|主題: 983563

有冇人用和记寛頻,好不好?

瑪瑙宮

國民生產總值:131318

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

多年前用過,二年試過段線幾次,現在見到幾平,想試試,有冇人用過oK?幾$月費?謝謝各位姐妹們

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

emily22 發表於 18-1-10 22:23
多年前用過,二年試過段線幾次,現在見到幾平,想試試,有冇人用過oK?幾$月費?謝謝各位姐妹們: ...

珊瑚宮

國民生產總值:114418

2018勳章

多年前用過,二年試過段線幾次,現在見到幾平,想試試,有冇人用過oK?幾$月費?謝謝各位姐妹們: ...

平plan$49月費可接受

瑪瑙宮

Poyau 發表於 18-1-10 23:41
平plan$49月費可接受

多謝回答,$49,連家居電話和上網?全包?

珊瑚宮

國民生產總值:114418

2018勳章

emily22 發表於 18-1-11 08:27
多謝回答,$49,連家居電話和上網?全包?

剩上網
耐唔耐會打電話來説送家居電話x月

伯爵府

國民生產總值:15373

回覆樓主:

你是家居上網plan? 我現在都搵緊, 和記暫時最平

瑪瑙宮

水草 發表於 18-1-11 10:34
你是家居上網plan? 我現在都搵緊, 和記暫時最平

系呀,我也想睇下有冇人話好,C6話$100左右

男爵府

國民生產總值:6980

2018勳章

$100係咪100M 寬頻加家居電話?我個CS要$148 per month

子爵府

國民生產總值:12487

回覆樓主

用光纖1000mb冇問題
不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

瑪瑙宮

森永牛乳 發表於 18-1-11 21:01
用光纖1000mb冇問題

請問幾錢月費嗎?

子爵府

emily22 發表於 18-1-11 21:03
請問幾錢月費嗎?

$163 包上網、電話、街Wi-Fi 、Mytv super
不要為明天憂慮,因為明天自有明天的憂慮。一天的難處一天當就夠了

瑪瑙宮

森永牛乳 發表於 18-1-11 21:41
$163 包上網、電話、街Wi-Fi 、Mytv super

包咁多様野?

子爵府

emily22 發表於 18-1-12 08:33
包咁多様野?

yes

複式洋房

國民生產總值:445

回覆樓主:

成十年前試過,100mb光纖入屋,睇youtube未試過暢順,當時以為咁係正常,轉左Hkbn先知原來睇片唔使緩衝。而家都係 100 mb每月96元。

大宅

國民生產總值:3780

麻麻地,我唔會續約。

別墅

國民生產總值:570

回覆樓主:

剛剛續約,138 包100m 家居電話 和兩個my tv super 電視盒 兩年約

新上,好似有99 100m 電話 1部 tv super

瑪瑙宮

Smarcoy 發表於 18-1-12 13:06
剛剛續約,138 包100m 家居電話 和兩個my tv super 電視盒 兩年約

新上,好似有99 100m 電話 1部 tv super ...

$99,是包(家居電話?myTV Super?寬頻上網100 M?)

別墅

國民生產總值:570

emily22 發表於 18-3-11 20:29
$99,是包(家居電話?myTV Super?寬頻上網100 M?)

子爵府

國民生產總值:11474

2018勳章

我啱啱至cut 咗,您有冇用過家居寛頻係低過3mbps 嘅速度?
而且佢哋一係就冇事,一有事就好似同佢打工咁,上次我要一連請咗三日假等佢師傅黎我屋企整寛頻。死未!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.