自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

男爵府

fatpigfatpig 發表於 18-1-13 08:49
你自己係咁講

宜家某D人盲目盲撐都極点!個位阿姑只有佢講既啱

大宅

人無知就冇得救!

子爵府

畀面勳章

牛子 發表於 18-1-13 12:01
2018年仲有11個月喎

我就唔信每個月都出到單咁爆既post

公爵府

好媽媽勳章

回覆樓主

樓主好勇

男爵府

cinda72. 發表於 18-1-13 12:01
有d係對人架乍,唔一定對事,例如呢幾個

的確係,嗰幾位好似潑婦罵街咁,遇着呢D人我真係怕左佢地。

公爵府

哩D羅生門。
個媽咪首先要eq高小小,先可以好好照顧仔仔

侯爵府

seaheart88 發表於 18-1-13 11:52
其他人有唔同意見同佢討論佢就話人哋涼薄冷血。。。又話人哋係分身互撐。。。今本佢淨係相信佢自己嗰套。 ...

有名你叫「村姑」嘛,叫得村姑,目光有幾短視就唔使講,村姑嘅特點係乜,咪就係:4肢發達,頭腦簡單囉

禁止訪問

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

cinda72. 發表於 18-1-13 12:01
有d係對人架乍,唔一定對事,例如呢幾個
你講得岩, 每件事唔好大喊大叫, 就等於道理係佢度
我見到個標題, 都唔敢入

因為冇理由全車人都唔幫佢, 蝦佢
港鐵員工都好似想平息佢, 唔係去追阿伯
我唔認為如果發生咁大件事, 港鐵會輕易放人
果位c9 係月台既態度, 唔會有人可以蝦到佢

但如果入去咁講, 一定比人圍插

子爵府

回覆樓主

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miuling814 發表於 18-1-13 12:30
有名你叫「村姑」嘛,叫得村姑,目光有幾短視就唔使講,村姑嘅特點係乜,咪就係:4肢發達,頭腦簡單囉 :jo ...
其實佢想引發一班c9 既同理心, 係網絡上發起 一股力量, 要阿伯同港鐵屈服
但是其是, 非其非... 每件事唔係 比壓力就歪理會變真理

禁止訪問

禁止訪問

翡翠宮

十分鐘 發表於 18-1-13 12:25
哩D羅生門。
個媽咪首先要eq高小小,先可以好好照顧仔仔
其實, 果個c9又好慘, 一出街佢既小朋友整到人, 可能會比人話: 有病唔好帶佢出黎啦
試得多, 佢啟動左自我保護程式

我諗佢都壓力爆煲, 係佢係月台咁激重就知
只可以講, 深表同情

翡翠宮

cinda72. 發表於 18-1-13 12:39
由頭到尾都同佢講理,
但就起晒鋼,加埋幾隻紅衛兵打鑼打鼓,根本就唔係討論,明顯係聲討
不過都唔係第一 ...
有時會懷疑佢就係 事主
再唔係佢就係 正義會主席

禁止訪問

禁止訪問

伯爵府

cinda72. 發表於 18-1-13 12:58
咁講啦,件事一開始,主角背境夠煽情,加上呢度大多數都係媽媽,代入左果種辛酸,激動d唔出奇既
咁佢既定 ...

唔好意思,其實最新消息係點?阿伯無出手打個小孩?

珍珠宮

selinako^^ 發表於 18-1-13 12:35
你講得岩, 每件事唔好大喊大叫, 就等於道理係佢度
我見到個標題, 都唔敢入

你係現場睇到?公說公有理,邊個出手打人先就唔岩,唔理邊個個樣惡同大聲,唔通個樣林善d把聲細d就岩,殺人犯都可以細細粒,唔知搵到阿伯出黎未呢?

首頁

尾頁

跳至