王國教室

跳至

首頁

尾頁

大宅

1. 我要參加國王帶你遊樂園
2. 因為我小朋友未去過迪士尼呀!
3. 參加人數:2大1細

大宅

回覆 王國教室 的帖子

2. 因為我自從生左細仔太忙好少同帶小朋友出去玩,我地好耐冇全家一齊玩過癲過仲要係我地從未去過廸士 尼,依家有呢個機會可以有一個開心家庭樂,如果有得去佢地一定超開心勁興奮!
3. 參加人數:2大+2個三歲以下兒童

男爵府

2. 因為我的小朋友好喜歡迪士尼樂園, 一家人到樂園盡情玩樂,是非常珍貴時刻。
3. 參加人數:2大2細

別墅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

回覆樓主

1. 我要參加國王帶你遊樂園。
2. 因為想小朋友識得玩之餘,都可以真正了解到環保嘅意義,我帶小朋友去好多唔同地方玩,原因係希望佢地可以係玩樂中學習,希望佢地可以學習到不同知識,小朋友愛玩,所以係玩嘅同時,灌輸佢地唔同嘅知識,絕對係玩之餘又學到野。
3. 參加人數:2 大 + 2 細。

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

回覆樓主

禁止訪問

HiPP勳章(1) 開心吸收勳章

回覆樓主

大宅

2018復活節勳章

回覆樓主

2. 因為婆婆未去過迪士尼,我2個小朋友想帶婆婆去感受下迪士尼樂園既童話夢幻既感覺,而且2位小朋友都知道媽媽負擔不起入場門票的費用,希望可以抽中
傻豬大王  2005年6月27日 聯合出世 3.01kg/ 滿月~4.2kg/ 兩個月~5.8kg/ 三個月~6.5kg/ 四個月~7.1kg. 妹妹於2011年1月20日出世, 重2.79kg/ 滿月~3.92kg/ 兩個月~4.89kg/ 四個月~6.44kg/ 六個半月~7.33kg/ 一歲~8.61kg

大宅

1.我要參加王國帶我遊樂園
2. 因為阿囡仔仔都好鐘意pooh.

大宅

MommyPanel勳章 笑得好勳章 BB防敏心得分享勳章 瞓得好勳章 食得好勳章 美好大世界2017勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 BK Milk勳章

2. 因為老公成日話貴唔肯一家人一齊去,次次都等大女學校派一張票,自己買一張票,我同亞女兩個去。

王國教室  您好,回覆發表後不可編輯或刪除,請你再次回覆參加,謝謝!  發表於 18-2-25 20:33

大宅

回覆樓主:

2. 因為囡囡一直都很想扮成公主同佢心目中最愛嘅王子(即是爸爸)一起去迪士尼,享受一個奇妙旅程,而爸爸正是3月壽星,所以一圓他與女兒之間嘅約定就最好不過了

禁止訪問

MommyPanel勳章

大宅

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回

2. 因為我的大女話要帶細佬暢遊迪士尼,同佢一齊玩一齊玩,相親相愛。

大宅

BK Milk勳章

我要參加國王帶你遊樂園
想去迪士尼樂園是因為我小朋友未去過迪士尼呀
參加人數:2大1細

大宅

食得好勳章 美好大世界2017勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

1.「我要參加國王帶你遊樂園」
2. 迪士尼係大人細路的夢想王國,不管大人小朋友去到都可以開開心心咁渡過,大人可以放低煩惱做返個小朋友,小朋友可以放低讀書壓力,大人的期望做一個真正的小朋友,大人細路一齊開開心心無憂無慮不分你我咁大玩特玩。
能和家人親子相聚的時間因為生活迫人未必會好多,但若果可以係最開心的地方玩得盡興,一定留下美好的回憶。
重質不重量,家庭日即使一日一次,一週一次,一個月一次……數量可以係其次,但最重要當下係能一齊開心!!
3.我們一家3口,2大1細參加

別墅

認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章

2. 因為我同囡囡都好鍾意迪士尼嘅唐老鴨同黛絲

男爵府

回覆 王國教室 的帖子

2. 香港是個繁忙而緊張的城市,大家總是忙過不停。爸爸和媽媽從早到晚都是忙忙碌碌地上班,而小朋友也逃不過繁忙的學習生涯呢 連在餐廳吃飯也是緊的。常常盤子裡的菜剩下一點還沒全部吃完,服務生就把它拿走了,問也沒問。我希望憑著『國王帶你遊樂園』,讓我們一家人好好放鬆下來 遠離繁囂的都市踏入到處都充滿幻想的迪士尼童話世界,展開每段奇妙的探險旅程
先謝謝國王!

複式洋房

回覆 王國教室 的帖子

2. 寶貝女兒的新年願望,其中一個就是去迪士尼玩,希望能在親子王國實現。過幾個月升小一,壓力大,沒時間玩了。希望抽中去迪士尼樂園,可以開心玩一天,吸收滿滿正能量,多謝!

複式洋房

https://www.facebook.com/connie. ... ts/1100989900043729

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

1.我要參加國王帶你遊樂園
2.我想一家人一齊去迪士尼,因為從來都未試過。
3.參加人數:2大2細

大宅

MommyPanel勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回

回覆 王國教室 的帖子

2. 在香港做父母,總離不開替仔女辦主題樂園或博物館年證吧。今年我只申請了友園的年證,其中原因係想孩子可以邊玩邊學保育。4歲了,要踏出自我領域,要踏入社區親身體驗才領略得到何謂自然何謂環保。這方面友園條件好像豐富很多,迪士尼聲色樂一流,可惜自然教育這方面就比下去了。今次王國教室的推介,方知道原來迪士尼也有意讓小孩認識樂園跟大自然一直也是好朋友!不少昆蟲,植物,雀鳥都住在樂園中!我自己很在意環保,這個活動連我也吸引住了!真希望可以參加,和孩子一起開開心心地到迪士尼夢幻世界裡,既玩樂,又親近可愛的大自然!改變我以為迪士尼只有強勁玩味冇野學的看法!

嘩,如果可以同米奇,公主們,蝴蝶一起野餐,這個天氣實在冇得彈!
感謝王國和迪士尼這次努力的安排!主意真不錯!

首頁

尾頁

跳至