潮流時尚

跳至

首頁
45678...21

尾頁

大宅

改錶帶可以幫你改埋先比你丫
有你 size 就可以幫你改定

原帖由 NoName 於 09-3-18 00:24 發表

哈哈,你講到咁吸引,
我真係要快d抽時間出去睇下佢岩唔岩我喇!

男爵府

畀面勳章

HaRo2
有無seiko大錶面男裝介紹下呢??

男爵府

原帖由 HaRo2 於 09-3-17 23:37 發表
焯楠仔, CarCarmum 請 check pm

Burberry 唔識人做丫....

Thank you

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

珍珠宮

原帖由 HaRo2 於 09-3-18 01:21 發表
改錶帶可以幫你改埋先比你丫
有你 size 就可以幫你改定

THANKS A LOT!!
YOU ARE VERY NICE AND PATIENT!!

我遲D出去睇完,
決定左買呢隻,
定係買其他MODEL再覆你呀!

不過,我想問可唔可以同你一齊去錶行改?
一黎想CHECK左隻錶有冇花、其他問題先,
二黎,會唔會帶埋我親身去改錶帶會合身D?
你改好左,
出到黎如果隻錶有花、或者條帶都係唔岩咁點?

SORRY,我好似好煩咁,太多問題.......

禁止訪問

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我想問joey果度賣幾$呀?thx

男爵府

認識瑞士牛牛第一回

Hi,

Could you please PM me the price for the following?

1) 黑鋼地圖錶 agnes b
2) G-shock Riseman - orange

水貨価 is okay!

Many thanks!
期待新的生命來臨!

大宅

你帶? or C6帶?

呢隻啦, 平, FLIGHT MASTER SNA411P1

中價, PROSPEX DIVER SCUBA SBDC001 機械錶 MIJ

千華都有帶過

.
原帖由 babyloklok 於 09-3-18 02:38 發表
HaRo2
有無seiko大錶面男裝介紹下呢??

大宅

原帖由 小楷 於 09-3-18 13:52 發表
咁方唔方便一齊到錶行睇, 睇啱就買晒兩隻
如不方便, 我出去搵下有無實物, 睇完再覆你, 謝謝

Sorry丫, 唔係咁方便, 因為我都試過帶人落去買
但感覺好似迫錶鋪以超平價賣比街客
好似同佢倒米咁樣, 老闆都黑哂面口
所以唔再帶人去啦...
而且有時可能都會去倉拎錶就更加唔方便..Sorry

.
另外, 我收唔到你 pm 的電話號碼, 所以聯絡不到你!

Forgot, sorry, please check pm

大宅

唔洗客氣, 但係去錶行就唔係咁好啦, Sorry
新貨其實唔會有花
因為錶帶錶身都會貼哂透明保護膠貼
除非係display就有機會比人"蚊"走哂
所以有99%冇花, 1%多數係改帶時整花左
如果真係有花, 唯有再拎過另一隻囉

有 size 改定先都冇問題架啦
其實我都有工具可以即時幫你改 (不過冇檯可能會整花)
或者是但拎去一間錶鋪改都係10~20蚊搞點

始終唔係街市買菜, 有問題當然要問清楚
我都好樂意回答

.
原帖由 NoName 於 09-3-18 14:11 發表

THANKS A LOT!!
YOU ARE VERY NICE AND PATIENT!!

我遲D出去睇完,
決定左買呢隻,
定係買其他MODEL再覆你呀!

不過,我想問可唔可以同你一齊去錶行改?
一黎想CHECK左隻錶有冇花、其他問題先,
二黎,會唔會帶埋我親身去改 ...

大宅

yinmelody, cheung_cnine please check pm

原帖由 yinmelody 於 09-3-18 23:23 發表
我想問joey果度賣幾$呀?thx

珍珠宮

原帖由 HaRo2 於 09-3-19 00:27 發表
唔洗客氣, 但係去錶行就唔係咁好啦, Sorry
新貨其實唔會有花
因為錶帶錶身都會貼哂透明保護膠貼
除非係display就有機會比人"蚊"走哂
所以有99%冇花, 1%多數係改帶時整花左
如果真係有花, 唯有再拎過另一隻囉

有 siz ...

OK,改帶個度冇問題喇,
不過,如果隻錶咁唔好彩有問題呢!?
(其實一般新野都好少會有呢個問題,
不過,有時買野既野,黑仔起上黎,
又真係好難講)

有冇話幾多日內包換?
咁係CALL你出黎換返,
定係我自己拎去錶舖換!?
定係一買左,有問題我自己拎返原廠換!?

大宅

行貨一買左, 就算你比我或比錶鋪
都係幫你拎上去citizen度搞架啦 (係TST)
你自己拎上去同我地幫你拎上去都係一樣架啦

但如果7日內就有問題
一定要找我幫你拎上去試下幫你換過隻新
因為冇單, 由錶鋪証明係新買會易D
(可能人為問題唔敢保證一定換到, 你買開LV應該明白)

.
原帖由 NoName 於 09-3-19 01:10 發表
OK,改帶個度冇問題喇,
不過,如果隻錶咁唔好彩有問題呢!?
(其實一般新野都好少會有呢個問題,
不過,有時買野既野,黑仔起上黎,
又真係好難講)

有冇話幾多日內包換?
咁係CALL你出黎換返,
定係我自己拎去錶舖換!?
定係一買左,有問 ...

珍珠宮

原帖由 HaRo2 於 09-3-19 02:03 發表
行貨一買左, 就算你比我或比錶鋪
都係幫你拎上去citizen度搞架啦 (係TST)
你自己拎上去同我地幫你拎上去都係一樣架啦

但如果7日內就有問題
一定要找我幫你拎上去試下幫你換過隻新
因為冇單, 由錶鋪証明係新買會易D
...

人為問題就梗唔會叫返你換啦,
呢D咁唔好意思既野,我做唔出既!哈哈

基本上,
所有未過包換日期既新買貨品,特別係電子野,
我都唔會拎出街住,
亦唔會拆STICKERS等,
只會係屋企定時觀察佢有冇問題,
因為一整花,就好難證明自己冇用過、冇人為錯誤,
好難叫人換過架嘛,
呢D我明白既!

過左包換日期先有事,
就算唔係人為都冇法啦,
有時買野既野,又真係好難講,
過左包換日期,我就預左係自己返廠整、冇得換架喇!

其實,一般黎講,
錶呢類野,
都好少有問題,
就算有問題,你幫我拎既係行貨,有原廠保養,
都可以搞掂啦,
不過,買野之前,都係順口問清楚者!
希望你唔好怪我咁多野問啦!

Thanks a lot !!!!!!!!

禁止訪問

醒目開學勳章

子爵府

Can you tell me the price of 黑鋼地圖錶 agnes b?

禁止訪問

大宅

當然唔會怪你咁多野問啦
有問題當然要問清楚先係醒D

.
原帖由 NoName 於 09-3-19 02:28 發表

人為問題就梗唔會叫返你換啦,
呢D咁唔好意思既野,我做唔出既!哈哈

基本上,
所有未過包換日期既新買貨品,特別係電子野,
我都唔會拎出街住,
亦唔會拆STICKERS等,
只會係屋企定時觀察佢有冇問題,
因為一整花,就好難證明自 ...

大宅

原帖由 ayaya86 於 09-3-19 10:17 發表
我細佬成功同你交收左 唔該哂你

ayaya86 細佬, 小楷, 你地鍾意隻錶就好啦
我唔係咩靚仔哥哥, 只係 C6 一個
記得 save 左我既電話號碼
日後有咩問題, 隨時都可以搵我幫手架

.
原帖由 eva007 於 09-3-19 10:40 發表
Can you tell me the price of 黑鋼地圖錶 agnes b?

please check pm

首頁
45678...21

尾頁

跳至