跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 韜韜b 於 09-3-16 01:07 PM 發表
HI..我都同我仔仔報左今年O既N1 國際班, 不過因為佢係9月尾出世..所以要10月先可以番學.但係唔係9月先開學架咩. 點解見到版主話係8 月O既...如果係8 月開學. 咁我仔仔未會MISS 左 2 個月LOR..
另外仲想問問..學校會 ...

hello, 幼稚園係8月開學架。我聽講8月開學會有適應期, 開始會番1hr, 慢慢加上去。我諗easter playgroup 係會放假的, 其實英藝playgroup都唔係一個月一個月計, 佢地係4堂計的, 即係話你月中join都得,上完4堂先再比錢。我仔仔都會繼續上playgroup上到8月, 睇下見唔見到你
小青蛙部屋(ken媽)

大宅

好像8月中開學,但確定日子等信通知woh...

原帖由 韜韜b 於 09-3-16 13:07 發表
HI..我都同我仔仔報左今年O既N1 國際班, 不過因為佢係9月尾出世..所以要10月先可以番學.但係唔係9月先開學架咩. 點解見到版主話係8 月O既...如果係8 月開學. 咁我仔仔未會MISS 左 2 個月LOR..
另外仲想問問..學校會 ...

別墅

請問英藝在那裡?

大宅

回覆 # 的文章

英藝係元朗 '為食街' 對開有間 '交通銀行' 側,
附近係有去上水17號紅色小巴及有一間華潤超市,唔明可以再問我...

大宅

我囝囝都報了今年的n1國際上午班呀,泥緊五月會比佢返下英藝pg,佢又係好怕醜同痴身嫁,到時都吾知點算,哈哈

--------------------------------------------------------

大宅

大家到時可能成日見...我個仔都係十分痴身,大家有排攪,哈哈****

原帖由 kathy806 於 09-3-24 15:42 發表
我囝囝都報了今年的n1國際上午班呀,泥緊五月會比佢返下英藝pg,佢又係好怕醜同痴身嫁,到時都吾知點算,哈哈

首頁

尾頁

跳至