意見反饋
義工

自由報料 今日: 131|主題: 266335

阿爸腳板底一行就痛, 有冇旺角或太子針灸師傅好介紹?

禁止訪問

國民生產總值:129

大宅

國民生產總值:2358

原帖由 chantw 於 09-3-5 13:15 發表

其實你有無找到原因,因為我老公及亞媽的腳板底都會痛,因為人身體內的濕氣,會令腳跟痛,佢地用左和田足x, 是紅色包裝,在萬o有得賣呀!貼左係腳跟一晚,如你早上起床見包裡面化成為糊狀,即是濕氣,連續貼幾晚,早上除去,看有沒有好轉。我亞媽而家,家中必要有此物看門口禁!

複式洋房

國民生產總值:379

如果早上訓醒落床果下令舍金呢,咁估計應該係足底筋膜炎,基本上個個跌打師父or物理治療師都處理得到,再唔係,則D脫苦sea果類跌打膏布都有幫助:-P :-P ----我唔係醫生呀,過左氣的運動員的看法炸:lol :lol

but,睇邊個醫生都好,要考慮下照一照X光,因有可能係奀高年紀問題產生的骨刺。咁就手尾長D....

複式洋房

國民生產總值:427

原帖由 chantw 於 09-3-5 13:15 發表

我都同你爸爸case有d相似, 我都睇左好多醫生都吾得,咁我朋友介紹我去元朗睇神醫(跌打cf), 佢吾同出面d跌打cf架) , 我除左腳板痛, 手腕至手肘無力又痛, 比cf睇完之後好番晒喇, 你可以帶你爸爸去試吓, 一次都係$200, 如果
你要地址, 你可以pm我

禁止訪問

國民生產總值:14149

有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 陪月勳章

珍珠宮

國民生產總值:39145

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

腳底痛有可能係尿酸過多架 , 我諗去睇左西醫先好喎 ....

大宅

國民生產總值:4430

我果時有媽媽手就係油痲地睇一個針炙師博好返既, 如果你想要資料就pm我

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.