親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

堅抵!

[😱
快閃72小時 買$11送$11😱

日韓WiFi只需$11/日!無Quota限制!訂WiFi再送日韓活動HK$11
優惠券!交通或者景點門票通通用得😝2018年1月16日中午12時 至 1月19日中午12時準時推出!

詳情► bit.ly/2FEANoI

嚟緊去旅行?千祈唔好錯過呢個快閃優惠!唔駛入Code,夠鐘就上KLOOK手機APP預訂啦😆
*只適用於URoaming提供之日本、韓國WiFi,其他供應商之WiFi未包括在優惠範圍內

---

子爵府

回覆樓主

Klook 訂的Wi-Fi egg, 本人今年用過,用Wi-Fi BB, 接收麻麻,因為Wi-Fi bb 說直接訂或跟klook 訂Wi-Fi egg是有分別的

wcpcelia    發表於 18-1-17 11:30

伯爵府

HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

keemic77 發表於 18-1-17 07:58
Klook 訂的Wi-Fi egg, 本人今年用過,用Wi-Fi BB, 接收麻麻,因為Wi-Fi bb 說直接訂或跟klook 訂Wi-Fi egg ...
U-Roaming 既pocket WiFi ,係咪應該接收會好D

子爵府

carolyktong 發表於 18-1-17 08:30
U-Roaming 既pocket WiFi ,係咪應該接收會好D

沒有用過,不清楚

男爵府

carolyktong 發表於 18-1-17 08:30

我在Klook 訂過 U-roaming WiFi BB. 兩個都冇問題。可hotspot 5 devices。上網快同電可用足一天。兩次都係日本。上兩個星期先用完 WiFi BB.

wcpcelia    發表於 18-1-20 17:22

伯爵府

jjmame 發表於 18-1-17 14:27
我在Klook 訂過 U-roaming 和 WiFi BB. 兩個都冇問題。可hotspot 5 個devices。上網快同電可用足一天。兩次 ...
我見做 promotion,訂了U-roaming,聽你咁講,都放心D!

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

我都係klook 兩間都用過,冇問題好用,舊電可以用到一日。

男爵府

想問下租過 U-roaming既JM, 我返港果晚半夜1時先到機場還WIFI, 甘洗唔洗租多一日呀 ?

伯爵府

small22 發表於 18-1-17 17:09
想問下租過 U-roaming既JM, 我返港果晚半夜1時先到機場還WIFI, 甘洗唔洗租多一日呀 ?

...

Call them to check la

男爵府

claudialuk2011 發表於 18-1-17 17:14
Call them to check la

係咪call 54200284呀?要WhatsApp, 我驚覆得黎已過了快閃優惠,所以想問問租過既jm

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

...

唔洗,佢冇人只有個箱,擺返個箱度就得,第2朝佢收到唔會計多日。wifi bb就要,佢24小時有人交收機。

男爵府

yuyu.c 發表於 18-1-17 18:09
唔洗,佢冇人只有個箱,擺返個箱度就得,第2朝佢收到唔會計多日。wifi bb就要,佢24小時有人交收機。
...
謝謝回覆 !
Hotline 都好快回覆, 答案與您一樣

男爵府

...

太夜還機不用多租一天,在機場uroaming個櫃位上有個木箱,將整套pocket Wi-Fi 放入箱就可以了。

首頁

尾頁

跳至