義工

出埠旅行 今日: 349|主題: 138208

[日本] 雪地遊小朋友褸

別墅

國民生產總值:712

請你地小朋友去雪地會著邊個牌子/邊款褸? 我睇仲一件600 down fill , 80/20 down / feather ratio…中褸, around 1000, 猶豫中

王國熱話
第一胎順產,第二胎開刀
開刀生budget 5-6萬,有冇醫院醫生介紹
聯合醫院生b記+產後分享(詳細版)
@@@希望大家可以幫幫忙[email protected]@@

大宅

國民生產總值:2631

happpy 發表於 18-1-17 09:19
請你地小朋友去雪地會著邊個牌子/邊款褸? 我睇仲一件600 down fill , 80/20 down / feather ratio…中褸, a ...

去雪地,最好外褸係防水。因為小朋友會玩雪。我小朋友入面著polo羽絨,外面著Columbia

別墅

jaz618 發表於 18-1-17 09:40
去雪地,最好外褸係防水。因為小朋友會玩雪。我小朋友入面著polo羽絨,外面著Columbia
...
我睇中那住話自己有 waterproof & windproof

寶石宮

國民生產總值:320246

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

唔知你小朋友有幾大, 我著north face童裝最大碼, 雙面550羽絨, 呢件真係好夠暖, 風係擋到, 水就一般啦, 不過真係太厚我要去好涷既地方先著到(北海道都唔駛出動呢件)

別墅

回覆 TMC3012 的帖子

我小朋友8歲呀~ 請問你NORTH face 幾多錢?

寶石宮

國民生產總值:320246

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

happpy 發表於 18-1-17 10:25

我小朋友8歲呀~ 請問你NORTH face 幾多錢?

都要1千, 不過永安果啲有折平啲啲

wcpcelia    發表於 18-1-17 13:56

別墅

tks~

大宅

國民生產總值:2269

回覆樓主

Decathlon la

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.