義工

家庭理財 今日: 19|主題: 40077

[金融投資] 心大心細中:175吉利、1128永利、1169海爾

大宅

國民生產總值:1331

諗緊入以上其中一只股,各位JM,可否比下意見?謝!

王國熱話
請問迪士尼邊度買入場券最便?(想升級...
終於有第二條路入迪士尼啦!
九展peppa pig great vacation
海洋公園邊度買入場卷抵?

大宅

國民生產總值:1987

dog1234 發表於 18-1-17 10:42

每樣都入D

男爵府

國民生產總值:5074

本身係三個行業,同業互相比較就易D。
其實你係咪想問邊隻會升得勁D?

大宅

國民生產總值:1331

ar_mak 發表於 18-1-17 11:13
本身係三個行業,同業互相比較就易D。
其實你係咪想問邊隻會升得勁D?
...

Yes
三只股前幾日放晒,今日想入其中一只

複式洋房

國民生產總值:312

我25.1入左永利

男爵府

國民生產總值:8324

吉利唔好入.....其他唔反對...
吉利穿24.5就會再向下架喇.....車股炒車中....無謂博...純博反彈冇意思

大宅

lambxx 發表於 18-1-17 14:30
吉利唔好入.....其他唔反對...
吉利穿24.5就會再向下架喇.....車股炒車中....無謂博...純博反彈冇意思 ...

我聖誕節前25蚊入左吉利,目標價系28,到目標價時去左旅行,後來一直系甘跌,就來跌穿25

男爵府

Me大家姐 發表於 18-1-17 15:07
我聖誕節前25蚊入左吉利,目標價系28,到目標價時去左旅行,後來一直系甘跌,就來跌穿25
...
25蚊就可以坐一坐...穿24.5就要睇下咩環境...係唔係止蝕..
家陣睇技術分析唔太好....向下機會大於向上..向上屬於反彈格局.
除非一彈即閃..博餐晏仔...
希望會橫行窄幅一排,仲可能有D運行...

大宅

lambxx 發表於 18-1-17 15:11
25蚊就可以坐一坐...穿24.5就要睇下咩環境...係唔係止蝕..
家陣睇技術分析唔太好....向下機會大於向上..向 ...

你分析的啱,我剛入股市咩都唔識,睇來以後在股市遇到難題可以搵你俾意見啦。

男爵府

Me大家姐 發表於 18-1-17 15:36
你分析的啱,我剛入股市咩都唔識,睇來以後在股市遇到難題可以搵你俾意見啦。
...

希望唔係老點你。。係真正幫到你

大宅

國民生產總值:4840

我會選吉利,但等吓先,我希望24元入到。

男爵府

Me大家姐 發表於 18-1-17 15:36
...
175 睇路呀....又趺..去到臨介點....小注就坐坐..大注走走好D 喇....

車股真係炒車了.....

大宅

lambxx 發表於 18-1-18 14:31
175 睇路呀....又趺..去到臨介點....小注就坐坐..大注走走好D 喇....

多謝提醒,好彩好少貨,冇眼睇

大宅

國民生產總值:3896

回覆 Me大家姐 的帖子

你去旅行前為何吾set定個目標價放 既

民房

國民生產總值:20

lambxx 發表於 18-1-18 14:31

好多人都咁講,我本來想買但真係驚驚哋 轉咗買1928

男爵府

ky914 發表於 18-1-19 22:52
好多人都咁講,我本來想買但真係驚驚哋 轉咗買1928

1928 買左坐定定等春節過後有冇收成

大宅

國民生產總值:4184

lambxx 發表於 18-1-17 15:39
希望唔係老點你。。係真正幫到你

我想入144,請問乜價位入好?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.