自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

今朝因為好少事,老公唔知憫乜,跟住同老公頂咗兩句,之後無同佢講過嘢,唉…請問兩公婆咁樣係咪成日發生?認真,我真係第一次同老公頂咀

子爵府

開心吸收勳章 玩具勳章 趣教勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

家常便飯..
ToBy GiNNy VinCent

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

vincentoby 發表於 18-1-17 11:37
家常便飯..

same

公爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主

3日一小吵

男爵府

回覆樓主

三幾個月會有一次,不過好快無事樓主係新婚

子爵府

回覆樓主:

証明你地平時好恩愛

子爵府

回覆樓主

樓主岩岩新婚?放心,好快會慣

水晶宮

NoSan 發表於 18-1-17 11:36
今朝因為好少事,老公唔知憫乜,跟住同老公頂咗兩句,之後無同佢講過嘢,唉…請問兩公婆咁樣係咪成日發生? ...
新婚?? 老夫老妻??

BTW, ARGUE 就緊會有架啦...大家冷靜吓先囉 !!

珍珠宮

回覆樓主:

新婚?

男爵府

今朝因為好少事,老公唔知憫乜,跟住同老公頂咗兩句,之後無同佢講過嘢,唉…請問兩公婆咁樣係咪成日發生? ...

兩公婆除非其中一個病態地愛另一個,以遷就為樂。

否則兩公婆嘈兩句好平常。今晚煮/買你老公鍾意既野一齊食啦!

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆 NoSan 的帖子

唔嘈過都唔安落

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

多數放工返屋企就無事

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

家常便飯
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

複式洋房

實會架啦。。不過通常唔係咩大事

珍珠宮

樓主, 新婚嗎?
如不是..就超幸福了...竟然第一次..

珍珠宮

回覆 NoSan 的帖子

是新婚吧!如果唔係唔會問咁樣嘅問題.

唔嘈唔正常, 人嚟架嘛! 唔好太多太激烈無彎轉就得啦!
HOPE EVERYDAY IS A GOOD DAY

男爵府

第一次如果真係覺得你無錯,就等佢氹你先啦

我老公呢幾年,唔知係咪工作壓力大,成日好憫同我講嘢,起初算算算忍忍忍,早幾日,又係咁,我終於發火,鬧完佢,嬲了佢幾日。。。而家,佢日日氹番我,我決定今晚嬲完,所以你唔好比佢食住你,唔係好似我咁。
不過,要適可而止,得閒都要比番D 彩佢。

象牙宮

回覆樓主:

以前後生結婚好快生仔,真係成日嘈,近幾年已經無咩點嘈,我係一個唔鍾意出聲既人,但成日比人煩

大宅

回覆樓主

成日都會,C6仲情緒化過啲女人

水晶宮

回覆樓主:

以前會,但而家唔會,我唔容許!

亂發脾氣同精神病無擬是痴線的等級,有病就睇醫生

有咩事當面拆掂佢,1齊商量,但唔準發脾氣! 最憎人比面色我睇!

首頁

尾頁

跳至