自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

流感高峰期,診所內迫滿了人,除了咳嗽聲外,大家都靜靜地等著!然後,有一個虎媽,帶著5歲左右的女兒,登記完後就馬上拿上英文圖書,大聲朗讀,其實她的女兒已經唔舒服,跟本沒有聽虎媽的故事⋯⋯⋯⋯
然後,再來新港人一家四口,大聲呼叫,不停用家鄉話交談,整個診所猶如街市⋯⋯⋯
現在我希望快些睇完醫生快些走,但還有十多個病人先到我⋯⋯⋯⋯⋯⋯

tansyneko    發表於 18-1-17 13:40

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

公爵府

牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

samo 發表於 18-1-17 11:56
流感高峰期,診所內迫滿了人,除了咳嗽聲外,大家都靜靜地等著!然後,有一個虎媽,帶著5歲左右的女兒,登 ...
我會同姑娘講聲係診所門外等, 到咁上下番入去睇下到未

男爵府

回覆樓主:

珍珠宮

2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

流感高峰期,診所內迫滿了人,除了咳嗽聲外,大家都靜靜地等著!然後,有一個虎媽,帶著5歲左右的女兒,登 ...

通常姑娘都會開聲叫靜D架喎!

子爵府

醒目開學勳章

快D見到醫生, 返屋企休息, 早日痊癒
[img align=left]http://www.msndoll.com/uploads/imdoll-8134.gif[/img]

男爵府

baby_chu 發表於 18-1-17 12:02
通常姑娘都會開聲叫靜D架喎!

姑娘忙到都唔得閒理

男爵府

yywhk 發表於 18-1-17 12:03
快D見到醫生, 返屋企休息, 早日痊癒

Thx

男爵府

angelacch 發表於 18-1-17 11:58
我會同姑娘講聲係診所門外等, 到咁上下番入去睇下到未

出面是商場走廊,好焗!只好在診所內等

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

samo 發表於 18-1-17 12:06
姑娘忙到都唔得閒理

寶石宮

2023年兔年勳章

希望快啲輪到攞藥回家休息
祝早日康復

琥珀宮

咁除左口罩仲要帶埋耳塞

珍珠宮

回覆樓主

真係好心d人自律啦

侯爵府

回覆樓主

問下仲有幾多個到你,然後在診所門外等一陣先返入去
2011年11月媽媽
2014年02月準媽媽

伯爵府

2018復活節勳章

回覆 samo 的帖子

通常我見咁多人一定會返上屋企等、電話聯絡姑娘 睇排位.... 當然係診所離家不太遠

珍珠宮

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 BB防敏心得分享勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1)

回覆樓主:

好怕呢d人

水晶宮

2018復活節勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆樓主:

我實出門口等,頂唔順咁嘈
感激遇上你~

珍珠宮

回覆樓主:

通常咁既情況我會係出面等,係入面又多菌

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主

等十幾個起碼個半鐘,出去行陣先啦!

首頁

尾頁

跳至