美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

咩年紀?

年紀大,虎紋深係正常,除非做機,否則只能做保養減慢衰老速度

我自己比較鍾意用Shiseido Bio-Performance系列

試過好多牌子,Clarins,Origins,Decleor,Ingrid Millet。。。唔覺邊一隻有特別好既效果

大宅

回覆樓主:

Elemis marine cream
Estee Lauder 白金系列正但貴

大宅

回覆樓主

有無人用過skii 隻rna,我好有興趣

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

adacat 發表於 18-1-18 05:53
Elemis marine cream
Estee Lauder 白金系列正但貴
Elemis pro collagen係香港應該好少人用,我住英國,呢個牌子係英國算係Luxury Brand,我岩岩買左一套遲D試用

大宅

stkyo 發表於 18-1-18 23:39
Elemis pro collagen係香港應該好少人用,我住英國,呢個牌子係英國算係Luxury Brand,我岩岩買左一套遲D試 ...

您的套裝有什麼products ?幾錢?

象牙宮

adacat 發表於 18-1-19 01:46
您的套裝有什麼products ?幾錢?ncludes:
  • Pro-Collagen Cleansing Balm 105g FULL SIZE
  • Pro-Collagen Marine Cream 100ml SUPERSIZE
  • Pro-Collagen Oxygenating Night Cream 30ml
  • Pro-Collagen Hydra-Gel Eye Masks 2 sachets
  • Pro-Collagen Super Serum Elixir 15ml
  • Pro-Collagen Neck & Decollete Balm 50ml
  • Luxury Cleansing Cloth
約港幣$1,600-

大宅

stkyo 發表於 18-1-19 02:55

我在香港Beauty Expert網購也差不多價錢,您有網購推介嗎?

象牙宮

adacat 發表於 18-1-19 10:48
我在香港Beauty Expert網購也差不多價錢,您有網購推介嗎?

我係elemis官網買

大宅

stkyo 發表於 18-1-19 11:24
我係elemis官網買

Thx! 可惜,官網不寄香港!

公爵府

回覆樓主:

我用 Elemis 都有6、7年, Pro-collagen Marine Cream 同 night cream 好夾我混合肌,我用過好多歐美品牌嘅 cream都太潤爆瘡,但用 Elemis 就無事,而且覺得皮膚彈性好咗。

另外 Advanced Eye Treatment 都係我長期愛用之物,我40+無乜眼紋都可能因為佢。

Pro-collagen Cleansing Balm 好用,卸妝一流,比 Eve Lom 好用,Eve Lom用礦物油,Elemis 用植物油。

我喺香港樓上舖買,通常買開 Elegant Beauty 、Anthong 、Aroma Natural, 上網可search 到,有時平過 lookfantastic

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

象牙宮

dcandy721 發表於 18-1-21 13:29
回覆 stkyo 的帖子

試用裝要HKD 1600?試左有無效果呢?謝謝

係full size套裝,我未開始試用,未知效果

30中可以用Clarins anti-wrinkle系列,我之前用呢條line用咗好耐,跟住先跳去用資生堂

子爵府

2023年兔年勳章 認識瑞士牛牛第一回

stkyo 發表於 18-1-19 02:55

哇6個item 噤平?
抵喎

子爵府

stkyo 發表於 18-1-21 21:13
係full size套裝,我未開始試用,未知效果

30中可以用Clarins anti-wrinkle系列,我之前用呢條line用咗好 ...

香港有得賣嗎?

象牙宮

michelle9867 發表於 18-1-22 08:07
香港有得賣嗎?

Elemis香港有分店,不過樓上有JM介紹上Beauty Expert網有得買

Clarins香港有專櫃

子爵府

stkyo 發表於 18-1-22 08:09

Elemis香港有分店,不過樓上有JM介紹上Beauty Expert網有得買 ...

Beauty Expert買要用credit card 嗎?因我無。

象牙宮

michelle9867 發表於 18-1-22 08:21
Beauty Expert買要用credit card 嗎?因我無。

https://m.facebook.com/ElemisHK/

你去代理望望

首頁

尾頁

跳至