網購天地

跳至
[淘寶] 我想做廚櫃  

首頁

尾頁

大宅

Samforgetme 發表於 19-5-15 12:26
同意,我就係搵米格蘭幫我度尺,師傅九唔搭八,我想做嗰啲佢又話做唔到,跟住又話要加呢樣又要加個樣全部 ...

我廳同兩個房傢俬搵米格蘭做,用咗8萬幾蚊,前日裝咗。設計師跟得差,貨品做功好差,裝工更差,好嬲!!地台床高度唔平整,每塊板罅位有闊有窄,行上去版板會搖動!有塊油壓板今日已壞冇緩衝!師傅係講普通話嘅大陸人,極度懷疑佢哋係黑工,根本就求其裝唔識裝,個個趕住走唔想做!用電鑽鑽穿我幅牆!仲有無數小問題,未能盡錄。售後鍾意就答你一句,唔鍾意就全日都唔復你。佢哋搞到我間屋入唔到伙!真心勸大家,唔好搵呢間做,一定後悔!
米格蘭你有人睇到的話,馬上處理我家的問題,如果唔係我勢必四處在各個討論區幫你宣傳

大宅

同意,我就係搵米格蘭幫我度尺,師傅九唔搭八,我想做嗰啲佢又話做唔到,跟住又話要加呢樣又要加個樣全部 ...

點解我中午出回覆米格蘭衰嘢會俾人delete咗?

大宅

米格蘭正垃圾!搞到我間屋入唔到伙!做工裝工一塌糊塗!現在出現問題,設計師,售後愛理不理,微信佢十問九唔應!

男爵府

seven7 發表於 19-5-25 15:13
請問貨到香港係咪佢地自己收貨,唔駛你收?

自己收貨

男爵府

lan01 發表於 19-5-28 00:02
旺旺左佢地2日都冇覆 個師傅仲有做嗎?

有呀
你或者試下微信佢

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

禁止訪問

別墅

rl2999 發表於 19-6-3 10:18

有呀

淨係做廚櫃?做其他傢私嗎?

大宅

2019勳章

momokeikei 發表於 19-5-31 15:08
我廳同兩個房傢俬搵米格蘭做,用咗8萬幾蚊,前日裝咗。設計師跟得差,貨品做功好差,裝工更差,好嬲!!地 ...

上佢淘寶差評佢

男爵府

seven7 發表於 19-5-25 15:13
請問貨到香港係咪佢地自己收貨,唔駛你收?

自己收

男爵府

kching118 發表於 19-6-5 21:41
淨係做廚櫃?做其他傢私嗎?

有做架,不過我無整

大宅

Yesmee

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

rl2999 發表於 19-6-3 10:18

有呀

我剛找了銘楓下星期一來度尺,說了是伍太介紹的。
想請問你的星盆水龍頭是幫他們買的嗎?是否要加錢換優質的?抽油煙機也要幫他們買嗎?他們的師傅安裝廚櫃時會幫忙把我的洗衣機、煤氣爐頭、抽油煙機等安回去接妥嗎?另外,淘寶用支付寶付款是否可以俾到2萬元?唔好意思,未試過淘咁大銀碼,好多問題,先謝謝。

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

wyl 發表於 19-7-19 10:05
想請問你的星盆水龍頭是幫他們買的嗎?是否要加錢換優質 ...

可以自己買,安裝時,洗衣機,煤氣爐會一起安裝,我分了三天付

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

sochui 發表於 19-7-19 18:39
可以自己買,安裝時,洗衣機,煤氣爐會一起安裝,我分了三天付
一天內可完成全部安裝?是否前一天才找人拆柜?可以麻煩你介紹拆柜師傅?謝謝

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

wyl 發表於 19-7-19 20:32
一天內可完成全部安裝?是否前一天才找人拆柜?可以麻煩你介紹拆柜師傅?謝謝
...

早一天拆和搬走舊櫃,一早開始,晚上可完成,自己再執拾物品,你可pm我,我比師傅電話你

男爵府

wyl 發表於 19-7-19 10:05
想請問你的星盆水龍頭是幫他們買的嗎?是否要加錢換優質 ...

水龍頭我自己原有
抽油煙機自己買
師傅有幫我駁回抽油煙機
付款分3至4次
落單,送貨,安裝

珍珠宮

rl2999 發表於 19-8-5 08:56
水龍頭我自己原有
抽油煙機自己買
師傅有幫我駁回抽油煙機
Thanks, 我已付一半錢,依家等起貨,希望滿意

大宅

男爵府

wyl 發表於 19-8-5 09:00

珍珠宮

2019新春慶豚圓

wyl 發表於 19-8-5 09:00
可唔可以影黎睇下..
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊