義工

坐月心得 今日: 5|主題: 2588

出街埋唔到身餵可以點做

複式洋房

國民生產總值:321

如果我第時要帶bb出街,我又埋唔到身餵,我出街係咪要帶奶泵出街,到差唔多時間就泵出黎俾佢食呀?
定係我帶d已經一早泵左,放左係雪櫃既奶,用冰袋入好,到差唔多要飲時就用水坐暖番好?

王國熱話
^^簡簡單單ge晚餐 14。8。2018
^^簡簡單單ge晚餐 20。8。2018
Gemini GSO17G 26L蒸焗爐好唔好用
身體血氣不足, 有咩補血食品?

公爵府

國民生產總值:27356

rainecheung 發表於 18-1-17 15:10
如果我第時要帶bb出街,我又埋唔到身餵,我出街係咪要帶奶泵出街,到差唔多時間就泵出黎俾佢食呀?
定係我 ...
有冇特別理由唔考慮出街埋身餵呢?事情會簡單好多,大家都冇咁辛苦。

複式洋房

國民生產總值:321

EstrellaDamm 發表於 18-1-17 16:04
有冇特別理由唔考慮出街埋身餵呢?事情會簡單好多,大家都冇咁辛苦。

因為要返工呀,返工前都可以埋身,返工後就要泵啦

公爵府

國民生產總值:27356

rainecheung 發表於 18-1-17 16:18
因為要返工呀,返工前都可以埋身,返工後就要泵啦
但你條問題係寫如果出街帶BB你要點做點餵佢,唔係咩?
你喺公司咁當然要泵啦,但係咁做並唔代表你其他時間都要泵,唔可以埋身㗎。

複式洋房

國民生產總值:218

回覆樓主:

你講緊同 BB 去街定係返工?

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.