懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

bb宜家1個月20日 訓覺一定要同床訓仲要打側訓 一打平訓就即醒 有無人都係甘 唔知3個月會唔會返返bb床自己訓

侯爵府

Rainc 發表於 18-1-17 19:11
bb宜家1個月20日 訓覺一定要同床訓仲要打側訓 一打平訓就即醒 有無人都係甘 唔知3個月會唔會返返bb床自己訓 ...

一開始就唔應該落大人床
返唔到轉頭架
由條毛巾包住佢
好似係醫院時你就可以幫佢一時側左一時側右咁瞓

大宅

回覆樓主

係大人床訓冧左再輕力咁放番落bb床得唔得?

大宅

回覆樓主:

認同樓上,一但同床好難返轉頭,我個大仔半歲開始同床,到而家5歲都唔肯自己返房瞓,而家就算返左自己床每晚都會醒n次叫媽媽,趁b仲細train返佢自己瞓

男爵府

灝灝媽咪 發表於 18-1-18 10:00
認同樓上,一但同床好難返轉頭,我個大仔半歲開始同床,到而家5歲都唔肯自己返房瞓,而家就算返左自己床每 ...

聽你咁講完個心離一離我仔而家三歲,煩緊點樣幫佢轉番自己訓... 係我貪方便做壞咗手勢,易請難送呀而家都唔知從何入手!

樓主你個b先個幾月咁細,照計起邊度訓都唔會點揀擇..到佢半歲就難講喇。及早回頭是岸呀

別墅

認識瑞士牛牛第二回

我囡歲半...都係同床訓
其實我有D私心, 因為我老公返shift
有時佢返夜得我自己訓, 有囡囡陪我都開心
但當老公有返訓, 就好迫好迫, 轉身都難
又唔方便同老公咩咩

我依家又有左...遲d個肚大d唔知點好,
不過依家又好難叫個囡自己訓

複式洋房

改造人 發表於 18-1-18 15:14
聽你咁講完個心離一離我仔而家三歲,煩緊點樣幫佢轉番自己訓... 係我貪方便做壞咗手勢,易請難送呀 ...

宜家3個月 反而個女要自己訓 唔洗人陪訓

侯爵府

灝灝媽咪 發表於 18-1-18 10:00
認同樓上,一但同床好難返轉頭,我個大仔半歲開始同床,到而家5歲都唔肯自己返房瞓,而家就算返左自己床每 ...

我女剛6歲
佢一定要掟到我先安樂瞓
所以一開始就唔好同床
最衰我c6當初佢話bb 一個瞓好慘

侯爵府

man411 發表於 18-2-28 17:26
我囡歲半...都係同床訓
其實我有D私心, 因為我老公返shift
有時佢返夜得我自己訓, 有囡囡陪我都開心

咁似我既
我女仲有時瞓瞓下浪隻腳落我肚tim

別墅

我仔3歲半 就算得我同佢訓喺5尺床,佢都要痴到勁埋....仲成日用腳撩我,試探我喺唔喺隔離...我一起身佢就好知醒...寸步難移啊⋯⋯

別墅

PY07121129 發表於 18-3-1 00:03
我仔3歲半 就算得我同佢訓喺5尺床,佢都要痴到勁埋....仲成日用腳撩我,試探我喺唔喺隔離...我一起身佢就好 ...

哈哈……好似我女咁,我女今年六歲,都成日撩隻腳過來試探我係唔係度

別墅

認識瑞士牛牛第二回

之前我一行開佢就feel到....想去個toilet都難
不過咁樣其實係慢慢比緊安全感佢地
夠安全感先會夠膽探索唔同事物

大宅

回覆樓主

我個女開頭都係同我地同床訓
不過訓分隔床..
到依加就4個月 晚上自己一個訓bb床 唔同我地訓
晏就教有時會兩母女大字型係床到訓著左

首頁