自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tbb做得太明顯喇,咁樣只會令人更加反感,
大家都知,阿嬌一定上飯局扮喊,搏同情,
邊work嫁,好老實,佢復唔復出對我冇影響,
反正我又唔係佢d fans,而係佢復出到底個定位係咩,
你到底仲可以走咩路線,仲係twins扮可愛,扮cute,
一定唔work啦,唔通走三級,做脫星,
不如好來好去收山好過啦

大宅

好媽媽勳章

"鷹皇"d橋一 向都唔多掂!!!!!

諗過條橋啦!!!!

大宅

原帖由 kyliema2006 於 09-3-6 10:28 發表
飯局祇是一個節目專訪,又唔係突發新聞,無線新聞點解要播飯局片段,真的匪夷所思,簡直令新聞台格大大減低,地位何存呢!

係咪有人卑壓力新聞部呀,無左編採自主呀!否則那些所謂的新聞專業人員,請好好檢討自己的專業操守,維持高質素 ...
一定係喇,陳總是無線紅人邊個唔比面,聽捲走.新聞專業都無,强姦民意,以為自己個飯局好巴閉.請到呀焦,响到大做新聞,鬼唔望佢這一集收視破紀錄(低).

男爵府

歪理變真理, 仲有禁多人橕佢, 呢個係道德倫亡....西風日下既世界,

大宅

好媽媽勳章

tbb同蛋記真係唇齒相依...

連新聞都見到佢 真係好煩

大宅

不知所謂

大宅

珍珠宮

畀面勳章

原帖由 hwy616 於 09-3-5 23:29 發表
連新聞都娛樂化, 真係對無線新聞失望

咪係,成個新聞報導變哂質,難為d新聞工作者 好似做埋娛記

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 hiphopmama 於 09-3-5 22:59 發表
他們的故事就似連續劇,不過劇情好悶~~~~~~幾條女同一個男人上床,影D床照,然後5小心泄露,之後幾條女就失蹤,然後事隔一年又出返來,做下大龍鳳~唉~
PS:看左小小新聞報道,阿蕉仲係講自己好傻~好心啦~~~~~ ...

:;pppp: :;pppp:

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

希望無記新聞部比番d公信力出嚟!

編輯有自主權。
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

別墅

d 垃圾娛樂新聞去做新聞正版......簡直有辱大眾市民.

d明星鐘意點做,佢哋做飽佢啦,唔好當自己係清高無上,做緊好榜樣.

耐唔耐走出來做show,收檔當天下太平啦. :;pppp:

禁止訪問

大宅

真係不知所謂 , 呢 d 8掛娛樂新聞上埋新聞報導 , 佢地有咩咁馨香呀 ?? 好心佢地 la
D 人成日話呢件事係 edison 的錯 , 無錯佢係有錯 , 咁唔通佢地 d 女仔就無錯咩 ? 當初又唔係有人用槍指住佢地個頭要佢地影埋呢 d 相 , 牛唔飲水唔按得牛頭低 , 係佢地自願影 , 怪得邊個先 ? 再講呢 d 相又唔係 edison 放出來比全世界的人睇 , 咁點解 d 人只係係度話 edison 呢 ? edison 就千夫所指 , 要落18層地域 , D 女仔就出來做下訪問 , 扮下可憐 , 喊幾下博同情 , 呃 D 無知心軟的觀眾放過佢原諒佢 , 呢 D 相係 EDISON 同幫女仔自己影ger , 佢地全部都係主謀 , 點解要偏幫一邊呢 ?柏芝話 edison 承諾過 d 相唔會出街 , 咁唔通咁你就要影呀 ?仲話唔會推卸責任係人地度 , 你咁講擺明就係推卸 la

大宅

原帖由 pigpigpat 於 09-3-6 11:38 發表
tbb同蛋記真係唇齒相依...

連新聞都見到佢 真係好煩
蛋記?唔明指邊個

禁止訪問

大宅

好媽媽勳章

原帖由 bonnie1103c 於 09-3-6 12:18 發表
真係不知所謂 , 呢 d 8掛娛樂新聞上埋新聞報導 , 佢地有咩咁馨香呀 ?? 好心佢地 la
D 人成日話呢件事係 edison 的錯 , 無錯佢係有錯 , 咁唔通佢地 d 女仔就無錯咩 ? 當初又唔係有人用槍指住佢地個頭要佢地 ...

同意你嘅講法, 亦都覺得阿蕉十分之假, 有咩理由一年前都冇 , 反而依家件事淡咗先黎 ka, 都唔合理!!

大宅

好媽媽勳章

原帖由 cindy234 於 09-3-6 12:29 發表
蛋記?唔明指邊個

ExG = 英X

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

'eXg' music

原帖由 cindy234 於 09-3-6 12:29 發表
蛋記?唔明指邊個

首頁

尾頁

跳至