意見反饋
義工

自由講場 今日: 322|主題: 1009661

有人有一田YATA咭嗎?

民房

國民生產總值:16

現時一田有promotion,想借一田信用咭過兩日買野,總數應該超過 $5000,大家都有著數,如可幫助請PM, thanks

禁止訪問

國民生產總值:15092

醒目開學勳章

侯爵府

國民生產總值:23046

你點解唔自己申請0者, 富邦銀行做緊promotion, 一有齊資料都有$50 park n shop coupon
原帖由 hcwong09 於 09-3-6 00:45 發表
現時一田有promotion,想借一田信用咭過兩日買野,總數應該超過 $5000,大家都有著數,如可幫助請PM, thanks

翡翠宮

國民生產總值:97828

2018復活節勳章 2018勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

仲有每個月係一田消費滿$2500 就會有一張$50一田coupon送添

原帖由 hihirita 於 09-3-6 10:47 發表
你點解唔自己申請0者, 富邦銀行做緊promotion, 一有齊資料都有$50 park n shop coupon

伯爵府

國民生產總值:17387

醒目開學勳章

即刻申請咪look唔到卡囉, 星期一到五, 我就幫到你
原帖由 hihirita 於 09-3-6 10:47 發表

男爵府

國民生產總值:9662

我住沙田的, 一至日都得

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.