潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 LINGS 於 09-3-11 23:55 發表
我上星期去VW專門店買左對紅色,不過個Logo都係紅架,唔係金色的,唔知金色Logo係唔係特別板呢.

lings, 好唔好著呀, 會唔會好重膠味.
會唔會係其他色既鞋有金色logo .

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 Minniechung 於 09-3-12 00:31 發表

lings, 好唔好著呀, 會唔會好重膠味.
會唔會係其他色既鞋有金色logo .

對鞋都幾好著,對鞋入面做左1吋內睁,唔會話真係平底,我都有問個會唔會著到腳臭,個sales姐姐話佢地對鞋加左d香料落去做,唔會著到隻腳有味,我星期日著左成日,隻腳真係冇味,仲成日聞到隻鞋d香料味添.

大宅

我都去專問店睇下先.

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

我尋日去買左... 重用左 Miss To 小姐既 VIP no. 有8折多謝晒...
不過 sales 話公司最近好嚴, 唔係個個都肯比用朋友既 VIP 買野, 我係比CASH 先肯比我用咋 ....

Thanks!!

禁止訪問

侯爵府

最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章

http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b8434618

我買左依個款黃色, 不過入面既底唔係咁0架, 試下今晚影張相你睇下 .... 我係沙田新城市買, 有齊好多色喎 ...
vip no. 你可係 bk 度 search ...

原帖由 0269annie 於 09-3-23 16:11 發表
著住影張相來睇下可以ma?我都想買呀去朗豪坊又話冇呢个款激死!
where ar e to buy now?
many thanks!! can u give me yr vip no. many many thanks!!

禁止訪問

大宅

many thanks for sharing

首頁

尾頁

跳至