在職全職

跳至

首頁
12345...99

尾頁

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

hi 再入黎傾啦!

我報到先

入黎傾計既媽咪,請自動報料,唔該,多謝合作

呢度傾計既媽咪資料(14-12-08)

emily22------1-女F4---1-仔P4-(屯門)

sukkiu--------1-仔F-2---1-女P6-(葵青)

cwlee---------1-女P6--(馬鞍山)

fafa10322----1-仔F1-(元朗)

沖廁-----------1-仔k3---1-女N1-(荃灣)

ixzp-----------1-女P4---1-仔K2-(灣仔)

Smpoon------1-女F5---1-仔F4-(彩虹)

DJM629297--1-仔F5---1-女P6-(慈雲山)

clailailailai------1-仔p6-(鑽石山)

菇芝bebi------------1-女p3---1-女k3-(屯門)

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 emily22 於 09-3-6 06:51 發表
hi 再入黎傾啦!

我報到先

到!
早晨

辦事效率好高喎!

伯爵府

醒目開學勳章

噚晚c6打電話黎,話搭的士唔見左個手機

瑪瑙宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

多謝

原帖由 ixzp 於 09-3-6 07:00 發表

到!
早晨

辦事效率好高喎!

瑪瑙宮

咁大濟

咁而家點呀,

原帖由 ixzp 於 09-3-6 07:02 發表
噚晚c6打電話黎,話搭的士唔見左個手機

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 emily22 於 09-3-6 07:29 發表
咁大濟

咁而家點呀,

佢仲有一部,但冇帶义電,不過佢今晚都返黎。

瑪瑙宮

部手機貴嗎?

而家無左張卡囉?

原帖由 ixzp 於 09-3-6 07:49 發表

佢仲有一部,但冇帶义電,不過佢今晚都返黎。

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 emily22 於 09-3-6 07:53 發表
部手機貴嗎?

而家無左張卡囉?

佢最鐘意玩科技,之前用iphone,又話週街D人都用,啱啱上星期轉google phone,就冇左

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 emily22 於 09-3-6 07:53 發表
部手機貴嗎?

而家無左張卡囉?

張卡中港通,即刻打去cut左。我唔知佢買幾多錢,我咪走去yahoo拍賣到睇下,要$3400呀!mouth:

瑪瑙宮

點解周街用,就要轉既,d電話成日都會同人撞架啦?

原帖由 ixzp 於 09-3-6 08:00 發表

佢最鐘意玩科技,之前用iphone,又話週街D人都用,啱啱上星期轉google phone,就冇左

瑪瑙宮

拍賣都要3400呀,買果時咪唔只....真慘.....

原帖由 ixzp 於 09-3-6 08:02 發表

張卡中港通,即刻打去cut左。我唔知佢買幾多錢,我咪走去yahoo拍賣到睇下,要$3400呀!mouth:mouth:" />

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 emily22 於 09-3-6 08:08 發表
點解周街用,就要轉既,d電話成日都會同人撞架啦?

無聊囉!

瑪瑙宮

咁你有無鬧c6呀......

原帖由 ixzp 於 09-3-6 08:11 發表

無聊囉!

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 emily22 於 09-3-6 08:17 發表
咁你有無鬧c6呀......

無喎!我費事係佢最傷心既時刻再落井下石,好似唔係幾好咁。比着我,個心實好慌架麻:;pppp: 佢打比我,我第一句剩係提佢快D cut咭,佢即刻話:係喎!咪即刻打熱線。
佢都有話比我聽廣州同香港一樣,突然落大雨,佢啱啱見完過客,趕去食飯,仲要走去買把遮,搭的士又趕住見下一個客,可能又落雨又混亂,下車後就發現無左。
佢打去的士台,司機話唔見有,咁咪冇左。

複式洋房

而家好似好多嘢都好唔安全...毛喇喇都會唔見嘢..好似手機...儲蓄....錢....

瑪瑙宮

岩.....打上台都無用啦,佢地有發現都唔會比反你架啦!

香港都係咁......何況大陸......

原帖由 ixzp 於 09-3-6 08:27 發表

無喎!我費事係佢最傷心既時刻再落井下石,好似唔係幾好咁。比着我,個心實好慌架麻:;pppp: 佢打比我,我第一句剩係提佢快D cut咭,佢即刻話:係喎!咪即刻打熱線。
佢都有話比我聽廣州同香港一樣,突然落大雨,佢啱啱見完過客,趕去食 ...

瑪瑙宮

呀,你今天仔畫畫喎!

唔傾啦?

今晚先傾,88

伯爵府

醒目開學勳章

原帖由 emily22 於 09-3-6 08:41 發表
呀,你今天仔畫畫喎!

唔傾啦?

今晚先傾,88

係呀!

伯爵府

HI....骨摩零....我又嚟報到先....

今朝開機都仲係有唔穩定....睇黎隨時瓜.....陣間唔見我
你地就知乜嘢樹........
我呢度地方係就係够大...但呢d麻煩事都好煩人架
嘩..emily...你真好記,性......ixzp仔要做乜你都記得..

瑪瑙宮

hi 我又"骨摩零"你先.....

你部腦要拿去"報消"啦!應該都夠期架啦

我記性麻麻....永遠唔記得自己幾多歲喎:;pppp:

原帖由 fafa10322 於 09-3-6 10:41 發表
HI....骨摩零....我又嚟報到先....

今朝開機都仲係有唔穩定....睇黎隨時瓜.....陣間唔見我
你地就知乜嘢樹........
我呢度地方係就係够大...但呢d麻煩事都好煩人架
嘩..emily...你真好記,性......ixzp仔要做乜你都 ...

首頁
12345...99

尾頁

跳至