美容扮靚

跳至

首頁
34567...17

尾頁

子爵府

Tamyinping 發表於 18-5-17 21:36
脱疣心得:
* 回家後記得更換/清洗個人用品,例如毛巾,手巾仔,枕頭袋等,咁就小d機會再染病毒或者傳染家企 ...
Could you give me your doctor info ?

大宅

回覆 elise_tsang 的帖子

可pm邊位醫生嗎?thx

大宅

2019新春慶豚圓

回覆樓主

可pm邊位醫生嗎?唔該

大宅

2019勳章

Tamyinping 發表於 18-3-26 23:55
我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

請問你第一次去睇醫生費用都claim到?第一次去睇費用是否850?

大宅

想生BB熱投

kukukoo 發表於 18-5-18 10:11
Could you give me your doctor info ?
i also need the doctor info thanks.

複式洋房

我條頸有五十幾粒扁平疣,剛剛找皮膚專科醫生脱了,六千全部claim到保險,焦掉後沒有疤,一星期内復完,服 ...

可否pm醫生資料?謝謝!

複式洋房

2019勳章

samanthayip124 發表於 18-5-27 10:47
請問你第一次去睇醫生費用都claim到?第一次去睇費用是否850?

我去之前已經決定要盡快清哂d疣,想去一次就搞掂,所以我同姑娘講想同一日做,兼且要朝早去,因為下午就要番佐敦湊囡囡放學。同一日内搞掂所以我填claim form無呢個問題,如果你想唔同日子去,建議你問問診所姑娘先。

提一提,診所除左唐xx醫生(女),重有另一位陳 x 醫生(男),記住同姑娘講聲你想搵邊個醫生脱疣。

大宅

2019勳章

Tamyinping 發表於 18-5-27 17:48
我去之前已經決定要盡快清哂d疣,想去一次就搞掂,所以我同姑娘講想同一日做,兼且要朝早去,因為下午就要 ...

咁即係你係去到睇醫生脫左先知價錢,因為我生完個面頸心口肚都有好多,價錢好似好難預計咁,不過點都好,謝謝你

複式洋房

2019勳章

samanthayip124 發表於 18-5-27 18:14
咁即係你係去到睇醫生脫左先知價錢,因為我生完個面頸心口肚都有好多,價錢好似好難預計咁,不過點都好, ...

去之前我响電話問左姑娘價錢,六千一part, 頸就係一part。你可以問吓你嘅情況有幾多part 就知道啦

大宅

2019勳章

Tamyinping 發表於 18-5-27 21:01
去之前我响電話問左姑娘價錢,六千一part, 頸就係一part。你可以問吓你嘅情況有幾多part 就知道啦
...

thank you

複式洋房

2019勳章

samanthayip124 發表於 18-5-27 21:17
thank you

Welcome

複式洋房

2019新春慶豚圓

may000000008 發表於 18-3-27 19:54
我半年前搵左女醫生脱疣、我份保險可以claim 足!

Pm 資料pls(emoji)(emoji)‍♀️(emoji)(emoji)‍♀️

別墅

請pm醫生資料給我,thanks

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 BK Milk勳章

kittyuk 發表於 18-4-28 21:22
Co2激光脫呀。冇數粒數呀。因為我成塊面有疣有汗管瘤有癦佢收我$8000。不過汗管瘤佢脫前都有提過唔敢太深 ...

Pls pm e生

複式洋房

pls pm me too, thx

大宅

Tamyinping 發表於 18-5-27 17:48
我去之前已經決定要盡快清哂d疣,想去一次就搞掂,所以我同姑娘講想同一日做,兼且要朝早去,因為下午就要 ...

我都想要醫生資料,謝謝你

洋房

唔該可以pm我嗎?

男爵府

我都想要女醫生資料,謝謝!

複式洋房

2019勳章

Tamyinping請問可pm醫生資料嗎?面上太多疣,好怕。唔該

複式洋房

2019勳章

Fatfatsnake 發表於 18-6-6 18:31
Tamyinping請問可pm醫生資料嗎?面上太多疣,好怕。唔該

唔洗怕,一星期左右d焦就會完全甩掉,復完好靚無疤痕,清哂d疣就成個人乾淨曬,唔怕傳染家人,有保險又可以claim, 快d去book啦

首頁
34567...17

尾頁

跳至