意見反饋
義工

興趣嗜好 今日: 281|主題: 122999

[電腦] 桌面刪除咗回收桶,點算

大宅

國民生產總值:3805

2018勳章

屋企新買咗部Lenovo電腦,不過唔小心刪除咗桌面個回收桶,點算呀:-(

王國熱話
bb玩具成日玩到忟憎發脾氣
出牙仔係咪一定會肚痾
BB太大動作褲仔走樣??
22個月仔仔好曳

禁止發言

國民生產總值:986

大宅

國民生產總值:3805

2018勳章

VISTA

複式洋房

國民生產總值:261

我都係呀,我唔見左個垃圾筒,有冇方法!?

複式洋房

國民生產總值:193

rightclick desktop
properties
desktop
customize desktop
click recycle bin
all ok

洋房

國民生產總值:83

siu_kui 好勁! ^_^

我想問野... windows xp sp3 (一裝就係果隻), 個IE 點樣唔用LINK 整返個真的IE 出黎?

(即是right click 之後可以開到"內容"果d )

複式洋房

國民生產總值:261

整返好喇!THANKS X 10000000

複式洋房

國民生產總值:193

原帖由 IT-shadow 於 09-3-6 23:37 發表
siu_kui 好勁! ^_^

我想問野... windows xp sp3 (一裝就係果隻), 個IE 點樣唔用LINK 整返個真的IE 出黎?

(即是right click 之後可以開到"內容"果d )

就係咁:
rightclick desktop
properties
desktop
customize desktop
click recycle bin
all ok

洋房

國民生產總值:83

不是不是...唔係講緊個垃圾筒, 講緊冇o左個IE

侯爵府

國民生產總值:24205

原帖由 IT-shadow 於 09-3-11 14:14 發表
不是不是...唔係講緊個垃圾筒, 講緊冇o左個IE

微軟自家出品 , 程式內 Desktop 一欄可以選顯示或隱藏桌面預設圖示
Tweak UI

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.