懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

b

大宅

唔好擔心啦, 我朋友本身百二磅, 生時百九磅. 佢用四個半月減番去百二磅, 你都得既.
佢自己學過針灸, 又係做美容, 所以做機減.
不過我覺得你去做運動好d.

原帖由 raintingbow 於 09-3-6 13:12 發表
bb出世十六日,我肥到44吋pet pet,167ibs,又唔夠奶水比bb,好自悲呀~~ 睇到廣告纖型22好似3千幾蚊,有冇mama試過呀??

複式洋房

原帖由 小熊帽 於 09-3-6 14:50 發表
唔好擔心啦, 我朋友本身百二磅, 生時百九磅. 佢用四個半月減番去百二磅, 你都得既.
佢自己學過針灸, 又係做美容, 所以做機減.
不過我覺得你去做運動好d.

...

我想問,做運動會唔會令到D肌肉實左難減D GA?定係節食一排,等減夠差唔多磅數先做運動?.?好迷網AR))))

大宅

睛靈勳章

原帖由 raintingbow 於 6/3/2009 13:12 發表
bb出世十六日,我肥到44吋pet pet,167ibs,又唔夠奶水比bb,好自悲呀~~ 睇到廣告纖型22好似3千幾蚊,有冇mama試過呀??

bb先得果16日大, 你就諗住減肥, 倒不如坐好個月, 養好身體先啦, 減肥唔急得呀!

del

珍珠宮

原帖由 raintingbow 於 09-3-6 13:12 發表

don;t join 纖型22, they will persuade you to join expensive course and upgrade, finally you need to spend >20k.

大宅

運動健康d. 可以加快新陳代謝.
唔好咁care自己既外型la. 最緊要健康.

原帖由 skittle 於 09-3-6 14:59 發表

我想問,做運動會唔會令到D肌肉實左難減D GA?定係節食一排,等減夠差唔多磅數先做運動?.?好迷網AR))))

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

湊bb自然會瘦架~

首頁

尾頁

跳至