美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我妹有去碎碎介紹去眼袋果個, perfect mxxxxxx, 勁 hard sell, 不過我妹一心試免費野,好快走左

佢 sell 阿妹 18000 12 次 ,但介紹單張又見到寫明只要做4次
總有離別的時候

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

Chowying 發表於 18-4-25 16:44
我妹有去碎碎介紹去眼袋果個, perfect mxxxxxx, 勁 hard sell, 不過我妹一心試免費野,好快走左 ...

之前我心思思bk左,最後理智叫我取消

大宅

Chowying 發表於 18-4-25 16:44
我妹有去碎碎介紹去眼袋果個, perfect mxxxxxx, 勁 hard sell, 不過我妹一心試免費野,好快走左 ...

其實試一次有咩用?呢啲要keep住先有用,除非做ulthera, thermage 真係一砲過la

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

yingying貝 發表於 18-4-25 18:07
其實試一次有咩用?呢啲要keep住先有用,除非做ulthera, thermage 真係一砲過la
...

我妹眼袋好勁,佢話效果係有嫁,就算唔睇鏡,佢自己都 feel 到。
不過,眼袋好似 thermage 類先 work , hifu 之類唔啱。
我妹想慳錢,諗住試哂免費,平價果d 先

總有離別的時候

大宅

Chowying 發表於 18-4-25 18:34
我妹眼袋好勁,佢話效果係有嫁,就算唔睇鏡,佢自己都 feel 到。
不過,眼袋好似 thermage 類先 work , h ...

就算比你睇到即時有效果又點?唔做又打回原形

水晶宮

yingying貝 發表於 18-4-25 23:11
就算比你睇到即時有效果又點?唔做又打回原形

我妹都係怕唔 持久
總有離別的時候

別墅

callmebabe 發表於 18-3-1 00:47
咁試做完嘅效果ok嗎

做完我唔覺有任何改變,d班仲有係面無淡過

複式洋房

2019新春慶豚圓

你地做完Pico Laser感覺如何?通常會點保護皮膚?

大宅

2019新春慶豚圓

Pinklapin 發表於 18-1-22 01:15
我見某間美容院New Bxxxxx搵好多代言人賣廣告,又話有免費試做所以就book咗上去試做一次睇下效果

一上到去 ...
我都係去咗試丫,勁 hard sell ! 你做痛唔痛?我覺得好痛要勁忍住。

即晚係白左,第二日D斑淡左,所以覺得係有效,之後去咗A妹做 enlighten。

複式洋房

回覆 anabbb 的帖子

我都約咗下個月去A妹做呀, 你有無加蜂巢頭呀?
見到有人加頭做到面紅晒, 你有無呢?

大宅

2019新春慶豚圓

AY324 發表於 18-9-17 10:48

無加蜂巢頭啊,只做enlighten,少微紅。
你有沒有介紹人可以平D做?

複式洋房

我都想去做~~ 我上網搵到一間細既, 有無人一齊?

大宅

anabbb 發表於 18-9-17 17:49
無加蜂巢頭啊,只做enlighten,少微紅。
你有沒有介紹人可以平D做?

已pm 你!

大宅

AY324 發表於 18-9-17 10:48

我做咗噤多次Pico combo都無好紅,第二天已經退紅,第三、四天開始脱焦及红点。只要之前一星期開始做足保濕,做時與治療師溝通充足,downtime一定好好多!

大宅

2019新春慶豚圓

issactmaria 發表於 18-9-17 20:51
我做咗噤多次Pico combo都無好紅,第二天已經退紅,第三、四天開始脱焦及红点。只要之前一星期開始做足保 ...
你誤會左,我想問那位jm如果冇人介紹,我已是會員可以介紹她。

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章 熱血金章 BK Milk勳章

Thanks for sharing

大宅

我見某間美容院New Bxxxxx搵好多代言人賣廣告,又話有免費試做所以就book咗上去試做一次睇下效果

一上到去 ...

最驚呢d 美容院,唔比卡唔比走咁

大宅

一上到去 ...

去左一間試做都係388 全面

大宅

2019新春慶豚圓 2018復活節勳章 開心吸收勳章

其實咁多人夠膽試免費野,我唔會信囉,佢地求求其其咁做,冇郊果,佢地一心想sell你地野
半價試做我都唔會試,真係唔好貪字得個貧

大宅

2019新春慶豚圓

anabbb 發表於 18-9-17 01:36
我都係去咗試丫,勁 hard sell ! 你做痛唔痛?我覺得好痛要勁忍住。

即晚係白左,第二日D斑淡左,所以覺得 ...

請問你係邊種既斑,喺A妹度做成點?效果明顕嗎?

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊