嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

我個女每日都洗頭, 頭髮吹乾之後, 頭髮都係好臭, 佢用無香味BB洗頭水, 請問可以轉咩洗頭水, 請指教

男爵府

畀面勳章

Chicco / Swissco Baby

大宅

好媽媽勳章

seba

原帖由 sharonqueen 於 09-3-6 13:19 發表
我個女每日都洗頭, 頭髮吹乾之後, 頭髮都係好臭, 佢用無香味BB洗頭水, 請問可以轉咩洗頭水, 請指教

別墅

可能係個枕頭臭.

我個女都係咁, 日日洗頭, 但人人抱佢都話佢有BB味, 有時話個頭臭, 唔香, 原來係個枕頭.

複式洋房

seba,too!!!
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。箴言22:6

大宅

可以試下瑞士寶寶

大宅

[quote]原帖由 sharonqueen 於 09-3-6 13:19 發表
我個女每日都洗頭, 頭髮吹乾之後, 頭髮都係好臭, 佢用無香味BB洗頭水, 請問可以轉咩洗頭水, 請指教 [/quote

你個b幾大呀..我個 b 剛出世到差不多兩個月都臭嫁..even 每日洗頭, 因為佢地有頭油同頭泥洗來洗去都臭, 但最近呢個幾月幫佢整走左d頸泥, 就冇再臭啦..我用 chicco 同 seba 洗頭水...seba 比較香d

大宅

你個女幾大呢?我個仔細細個果陣又係個頭成日都一陣頭油味,後來發現原來有頭泥,清左D頭泥之後就無味啦。

別墅

CHICCO 幾好.

大宅

用施巴,頭髮又順又滑

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 環保接龍勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

我個b之前個頭都有臭味, 轉用seba後就香晒喇.

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章

我個仔都係咁呀
原帖由 laban_sh 於 09-3-9 11:17 發表
你個女幾大呢?我個仔細細個果陣又係個頭成日都一陣頭油味,後來發現原來有頭泥,清左D頭泥之後就無味啦。
節錄: 將進酒~李白
人生得意須盡歡,莫使金樽空對月,
天生我材必有用,千金散盡還復來。
烹羊宰牛且為樂,會須一飲三百杯。
岑夫子,丹丘生,將進酒,杯莫停。
與君歌一曲,請君為我傾耳聽。
鐘鼓饌玉不足貴,但願長醉不復醒。
古來聖賢皆寂寞,惟有飲者留其名。

首頁

尾頁

跳至