跳至

首頁

尾頁

大宅

亞囝這兩星期每五日先有便便,但係軟身,亞囝又無喊,想同佢睇醫生,有無人可介紹?Thanks

男爵府

自從比阿女食有機燕麥後差不多每天都有便便, 不但有營養她還很愛吃呢! 以前她也經常多天才有便便, 有時還很硬呢!
呢樣唔得, o個樣唔得, 呢樣唔准, o個樣唔准......牛耕田,馬食穀,老豆賺錢女享福。

男爵府

畀面勳章

Which brand of 有機燕麥?

原帖由 spmok1999 於 09-3-6 15:41 發表
自從比阿女食有機燕麥後差不多每天都有便便, 不但有營養她還很愛吃呢! 以前她也經常多天才有便便, 有時還很硬呢!

男爵府

乜乜點紅點綠o個o的...
各大超市百貨都應該有售的 ...

呢樣唔得, o個樣唔得, 呢樣唔准, o個樣唔准......牛耕田,馬食穀,老豆賺錢女享福。

大宅

http://health.atnext.com/index.php?fuseaction=Article.ListArticle&sec_id=6349040&iss_id=20080917&art_id=11608202

睇左妳會安心d...

大宅

雖然KoB 無便秘....日日都有得去, 好正常...你個MESSAGE 都好有用, thankyou.....

大宅

好似葵芳mtr有,我都買包試吓先...thank you

原帖由 spmok1999 於 09-3-6 16:10 發表
乜乜點紅點綠o個o的...
各大超市百貨都應該有售的 ...

大宅

係呀,真係安心d...thank you

原帖由 angel_cheng 於 09-3-8 05:04 發表
http://health.atnext.com/index.php?fuseaction=Article.ListArticle&sec_id=6349040&iss_id=20080917&art_id=11608202

睇左妳會安心d...

首頁

尾頁

跳至