在職全職

跳至

首頁
45678...14

尾頁

子爵府

原帖由 nono913 於 09-3-23 17:02 發表
咁我到時去到先搵啦...

係呀,就係"通利琴行"附近呀...

甘都好近有線呢頭返工啦, 你地有時會唔會到大排檔果度吃野架?因為呢頭少地方吃野,有時都會同d同事落去食面..

水晶宮

好ar...e間未食過ka..甘到時先到先攞位ar...
原帖由 nono913 於 09-3-23 17:02 發表
咁我到時去到先搵啦...

係呀,就係"通利琴行"附近呀...

水晶宮

話時話你向公司有無用msn ka...如果有大家可以add 對方wor....我pm 我手機tel 同 hotmail address 比你先ar..有kei..隨時msn 我ar ...起碼bk 突然short 左都仲有其他聯絡方式ar ma
原帖由 雋雋B 於 09-3-23 16:09 發表

甘就去石燒啦... 但係會唔會好耐? 因為我來回要半個鐘, 得半個鐘時間食野咋..

水晶宮

即係你小朋友今年9月至k3.. ..係甘ka la..上小一同上中一就最煩最頭痛...預祝你小朋友順順利利
原帖由 雋雋B 於 09-3-23 10:29 發表

你就好啦.. 上左小一, 起碼過左一關先啦..我家下先開始來煩佢報小一 D野咋...有時真係諗到就頭痛..

水晶宮

當年我囡都係round 2 大攪珠抽中咋...記得當時我都好緊張ka...放鬆d la...預祝bingo 先ar
原帖由 creamymami2007 於 09-3-23 13:45 發表
我係貸櫃碼頭路返工, 距離地鐵站話遠唔遠話近又唔近, 每日返工由地鐵站行10分鐘, 葵青區中學校綱好過荃灣, 點解要跨區選荃灣呀???我現在等6月6日小學派位公佈, 心情好緊張好似等仲六合彩咁難 ...

子爵府

原帖由 tszyau2000 於 09-3-23 21:21 發表
話時話你向公司有無用msn ka...如果有大家可以add 對方wor....我pm 我手機tel 同 hotmail address 比你先ar..有kei..隨時msn 我ar ...起碼bk 突然short 左都仲有其他聯絡方式ar ma ...

我有msn呀, pm 左比你啦..

子爵府

原帖由 tszyau2000 於 09-3-23 21:23 發表
即係你小朋友今年9月至k3.. ..係甘ka la..上小一同上中一就最煩最頭痛...預祝你小朋友順順利利

係呀, 9月k3.. 真係煩..不過無法啦,個個都要經呢個階段.. 希望好彩d啦..

水晶宮

我都岩岩PM左你ar
原帖由 雋雋B 於 09-3-23 21:33 發表

我有msn呀, pm 左比你啦..

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

石燒要等架。幫你order定先囉。

大宅

原帖由 雋雋B 於 09-3-23 21:36 發表

係呀, 9月k3.. 真係煩..不過無法啦,個個都要經呢個階段.. 希望好彩d啦..

hihi ~ 各位媽咪好呀 !
我住荃灣區架. 囝囝E+讀緊K2, 今年暑假後K3, E+都煩緊小一既問題, 仲未選定讀邊間好.. 荃灣區有咩好既小學可以推介下。

大宅

有綠色小巴到, 但都係要行, 等第2輪既心情真係好緊張

子爵府

原帖由 JANPCY 於 09-3-24 11:27 發表

我住荃灣區架. 囝囝E+讀緊K2, 今年暑假後K3, E+都煩緊小一既問題, 仲未選定讀邊間好.. 荃灣區有咩好既小學可以推介下。

講真我真係唔係好清楚荃灣邊間小學最好, 不過聽有d 媽咪話街霸官小ok咋..前面d 過來前輩應該清楚d.. 等佢地答你啦..

子爵府

原帖由 creamymami2007 於 09-3-24 12:59 發表
有綠色小巴到, 但都係要行, 等第2輪既心情真係好緊張

第二輪係咪6月知結果呀? 祝你好運..

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

未必最update,不過一向都係咁。
無錯海霸街官立係荃灣名校,可以讀到荃官中嘛。
另外基慧啦,石鐘山,新果間好似叫思源。

原帖由 JANPCY 於 09-3-24 11:27 發表

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

Good morning

子爵府

日日都好忙..間中上來客串下..

大宅

回覆 # 的文章

我公司都好忙架, 趁老細唔係度,
先上黎鬆一鬆!

大宅

寶血會思源雖然係新校舍, 但係校長作風保守傳統,
要看看小朋友是否可適應傳統式學習.

除了以下幾間小學, 麗城的浸信聯都係唔錯的學校.

原帖由 sasa0208 於 09-3-24 14:19 發表
未必最update,不過一向都係咁。
無錯海霸街官立係荃灣名校,可以讀到荃官中嘛。
另外基慧啦,石鐘山,新果間好似叫思源。

子爵府

... "石燒" 下次咪搞..

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章

真係諗唔到會搞成咁...
今次改食麵啦...

原帖由 雋雋B 於 09-3-25 03:35 PM 發表
... "石燒" 下次咪搞..

首頁
45678...14

尾頁

跳至