意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 12|主題: 84889

有冇人知thailand邊度有得買Boots Breastmilk Storage Bag ?

子爵府

國民生產總值:10027

好媽媽勳章 醒目開學勳章

如題..

王國熱話
(有圖)KP遮瑕膏有無人用過?好無用?
又一品牌做到今年底喇!
~ greentea000的搽搽搽之路 ~
幾年前學人打botox以為無事。。。

男爵府

國民生產總值:9516

BABY OUTLET

男爵府

國民生產總值:9582

Boots shop,不過唔係間間有,大約HK$3X一盒,平!!

伯爵府

國民生產總值:16565

春季勳章 好媽媽勳章

係boots分店都有架啦, 好多大商場甚至機場都有, 但貨就唔多, 我朋友幫我買, 佢話間間shop都係得一兩盒左右, 睇下你好唔好彩, 價錢就係 120泰銖, 有成40個架, 呢排泰銖咁平, 折實港幣就好抵用!

子爵府

國民生產總值:10027

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係咪要專門店先會有??
因為boots呢個牌子, 連watson都有..

原帖由 bastet 於 09-3-7 12:03 PM 發表
係boots分店都有架啦, 好多大商場甚至機場都有, 但貨就唔多, 我朋友幫我買, 佢話間間shop都係得一兩盒左右, 睇下你好唔好彩, 價錢就係 120泰銖, 有成40個架, 呢排泰銖咁平, 折實港幣就好抵用! ...

伯爵府

國民生產總值:16565

春季勳章 好媽媽勳章

老公個表好剛剛係thailand買左比我,香港既watsons一定冇啦, 只係有skincare賣

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.