義工

美容扮靚 今日: 58|主題: 122662

跳至
樓主: cinda72.
戰地記者仙仙pico enlighten 現場實地報導  

大宅

國民生產總值:1374

仙姐皮膚愈來愈白/滑

大宅

國民生產總值:2338

仙姐,我未打過pico,想打兩個頭。
想問打完啲紅腫係咪好快散?同比1064唔算太乾?
如果我重要場合前幾日打會唔會太risky ?!

Thx

珍珠宮

國民生產總值:43320

lenareina 發表於 18-1-23 08:19
如果我重要場合前幾日打 ...

我琴日打完 好快散,但治療程有講我皮膚比較好,都唔係點紅,我就見有另一個打完都幾紅,所以應該因人而異喎
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

珍珠宮

lenareina 發表於 18-1-23 08:19
如果我重要場合前幾日打 ...

乾就唔算好乾,我仲有蝸牛倉底貨,拿拿聲琴晚開枝用,再用埋riceforce深藍隻cream加重補濕,所以今日唔覺乾

男爵府

國民生產總值:7532

cinda72. 發表於 18-1-22 18:44
唔記得放相
未執番眼耳口鼻時放張先

Wah!!!! 超白喎

男爵府

cinda72. 發表於 18-1-22 20:12
4300醫生打5300,所以買plan打著數d
買30000就當38000用,仲送多一次pico 打斑,其實呢個抵好多,但我早2 ...

呢個plan抵喎,係咪可以扣所有不同嘅療程?

珍珠宮

MongLeung 發表於 18-1-23 09:29
Wah!!!! 超白喎

我要打散埋個底
我諗4,5次都應該得

珍珠宮

MongLeung 發表於 18-1-23 09:31
呢個plan抵喎,係咪可以扣所有不同嘅療程?

係呀,所以我計過度過,雖然佢呢邊hydra貴左,但join完計數其實又差唔多,仲有個分變相送多次hydra,條數圍到咪join,唔駛2邊走

男爵府

cinda72. 發表於 18-1-23 09:34
係呀,所以我計過度過,雖然佢呢邊hydra貴左,但join完計數其實又差唔多,仲有個分變相送多次hydra,條數 ...

我通常打1064, laser genesis 多,唔知呢兩個療程銅鑼灣要幾錢?其實搬咗Office之後銅鑼灣近我多啲,所以我脫毛都係喺銅鑼灣。

子爵府

國民生產總值:12447

2018勳章

回覆 cinda72. 的帖子

仙姐好白滑!

子爵府

2018勳章

仙姐, 想問中環 嗰間打 picoway唔痛 有冇搽麻膏? 點解呢間要搽麻膏又痛? 係部機唔同定係咩原因, 我好怕痛 ~

珍珠宮

anma 發表於 18-1-23 10:11

仙姐, 想問中環 嗰間打 picoway唔痛 有冇搽麻膏? 點解呢間要搽麻膏又痛? 係部機唔 ...

機唔同,因為enlightened有鋒巢頭,大力d架,如果唔打毛孔,咪唔駛full麻膏囉

珍珠宮

MongLeung 發表於 18-1-23 10:03
我通常打1064, laser genesis 多,唔知呢兩個療程銅鑼灣要幾錢?其實搬咗Office之後銅鑼灣近我多啲,所以 ...

呢2樣我冇留意喎,下次幫你望下

別墅

國民生產總值:552

回覆樓主:

仙姐,請問有無開反黑膏或者敏感药给你?

子爵府

2018勳章

明白。想問 rice force 係新都會開左counter 未?

珍珠宮

daisyk 發表於 18-1-23 10:21
仙姐,請問有無開反黑膏或者敏感药给你?

冇反黑膏喎,pico反黑機會比1064細好多好多架
敏感我都冇丫

珍珠宮

anma 發表於 18-1-23 10:21

明白。想問 rice force 係新都會開左counter 未?

未,都唔知幾時開

大宅

國民生產總值:3558

畀面勳章

a 妹 hardsell 嗎?

珍珠宮

bin 發表於 18-1-23 10:30
a 妹 hardsell 嗎?

會講解,但唔sell,佢都係調左幾個a+妹妹過去,一見到都打晒招呼啦,同一批人,佢地都唔慣sell野既

子爵府

2018勳章

咁要去尖沙咀 a記買

12345678910... 72
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.