義工

美容扮靚 今日: 160|主題: 121817

樓主: cinda72.
戰地記者仙仙pico enlighten 現場實地報導  

珍珠宮

國民生產總值:39023

littlemarie 發表於 18-2-9 17:06
Hi, 仙姐, 我是新手. 想試做PICO , 可以介紹我做試做嗎?
問過A妹話要會員介紹先可以用試做價. 謝謝! ...

你pm我啦
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

珍珠宮

回覆樓主:

係出面見到好多話打pico疑似反黑,
其實好大機會唔係打pico反黑,而係淘寶機扮pico,咁就緊係出事啦
之前新聞都有單,冒牌機扮皮秒機去sell,被海關拉人封艇
其實我問過幾間美容院,有機冇機既都講,真正pico只有3部,picoway,picosure,pico enlighten,其他都係綽頭機,做果時記得問清係乜機,唔好比個pico xxx就以為係真正pico,洗錢唔緊要,比人當水魚都算,真係反黑就喊都冇謂

複式洋房

國民生產總值:419

開心吸收勳章

想問下有冇人試過喺呢一間做ulthera? 見佢試做好平, 所以想問下有冇人試過

別墅

國民生產總值:600

2018勳章

回覆 cinda72. 的帖子

已PM. THANKS!

複式洋房

國民生產總值:460

MongLeung 發表於 18-2-8 21:56
呢啲品牌嘅美白精華濃度唔會好高,冇事嘅

我有用C10,打前打後一星期停晒冇用,有支新既C5都唔開住,免得開感太耐變質

複式洋房

國民生產總值:460

cinda72. 發表於 18-2-9 00:07
係公海都見得多啦,不知名網店唔好搞我啦,唔見錢事小,谷鬼氣事大,廢事因果dd比人笑 :disag ...

係啦,搽上面食落肚既都唔好貪平吱好亂黎

男爵府

國民生產總值:7633

熱血勳章

回覆樓主

感謝仙姐介紹,我都岩岩試做了pico,正過1064好多財散人安樂
請問你地幾耐打一次laser?我諗住pico同1064輪住打,上面啲人話要每個月keep住打做保養,但我諗住夏天停一停

珍珠宮

avril19 發表於 18-2-10 13:06
感謝仙姐介紹,我都岩岩試做了pico,正過1064好多財散人安樂
請問你地幾耐打一次laser?我 ...

一個月一次,中間做補濕facial去補水,咁就good晒

大宅

國民生產總值:2591

cinda72. 發表於 18-1-23 09:09
乾就唔算好乾,我仲有蝸牛倉底貨,拿拿聲琴晚開枝用,再用埋riceforce深藍隻cream加重補濕,所以今日唔覺 ...

想請教Riceforce係牌子名?大埔邊度有?

珍珠宮

billylaw 發表於 18-2-10 17:20
想請教Riceforce係牌子名?大埔邊度有?

大埔超級城

大宅

cinda72. 發表於 18-2-10 18:07
大埔超級城

搵到啦,但有d貴,個cream698

珍珠宮

billylaw 發表於 18-2-10 18:42
搵到啦,但有d貴,個cream698

比起賣晒廣告既品牌,我覺得平啦
品牌野有d用既起手都過千

前日我做完紅血管,係樓下比條鬼佬捉住sell個收眼袋mask,一開口就3000幾,貴到我咁捨得洗都要諗諗

大宅

cinda72. 發表於 18-2-10 18:48
比起賣晒廣告既品牌,我覺得平啦
品牌野有d用既起手都過千

我買左個旅行裝,試一試佢d product先

男爵府

國民生產總值:7339

cinda72. 發表於 18-2-9 00:03

本來book埋比個女做pico,點知佢今日敏感,乜都唔做得,阿a妹真係正,冇幫襯都搵個靚仔小鮮 ...

小鮮肉e生堅好人,果晚上去打hifu, 搭單問佢我面上果粒係咩斑同兩頰反白個原因(因從未打過激光),佢一一解答左我個疑慮,雖然我無即時join plan , 不過我都諗住試做埋pico後就會join

珍珠宮

sweet__heart 發表於 18-2-10 22:50
小鮮肉e生堅好人,果晚上去打hifu, 搭單問佢我面上果粒係咩斑同兩頰反白個原因(因從未打過激光),佢一一解 ...

阿鮮肉醫生幾暖男,又細心又好耐性

男爵府

國民生產總值:7501

cinda72. 發表於 18-1-22 17:22
答應左好多jm打完pico enlighten 做包膠,而家身處戰場中,作第一手報導實況
去到,先 ...

樓主,見你成日分享,真心請教!我毛孔粗大,多暗粒,有幾個明顯暗倉印,表面望冇斑,想做啲療程你會suggest做邊款?

珍珠宮

mushroomcat821 發表於 18-2-11 01:20
樓主,見你成日分享,真心請教!我毛孔粗大,多暗粒,有幾個明顯暗倉印,表面望冇斑,想做啲療程你會sugge ...

做hydra,清左表面垃圾先,慢慢清埋暗粒,先再做combo收毛孔同去印,你既情況係唔可能一部機處理晒所有問題架

別墅

國民生產總值:687

回覆樓主

仙姐我試左hydra facial+1064 1齊做
Laser後tns仲吸收,塊面唔乾仲白左滑左
D斑眼見就散加淡左,毛孔都收左d,呢樣幾surprise
下個月假期前先試pico combo ,美容師估我面實紅得耐。期待pico對我都有效

伯爵府

國民生產總值:15074

cinda72. 發表於 18-2-11 00:38
阿鮮肉醫生幾暖男,又細心又好耐性

仙姐,有野請教你,pm咗你;如果方便可解答下嗎?

大宅

國民生產總值:4223

zaio 發表於 18-2-8 22:45
都係怪自己貪平,又信埋啲明星效應
本來上去問hifu, 佢就見到我有斑叫我做咗打斑先。咁呢個問 ...

你去左葉碎碎介紹嗰間呀

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.