義工

美容扮靚 今日: 27|主題: 122660

跳至
樓主: cinda72.
戰地記者仙仙pico enlighten 現場實地報導  

別墅

國民生產總值:754

cinda72. 發表於 18-1-23 11:03
應該有,佢地買butget送buget同 facial之麻,最衰我唔係幾敢影佢地價單,所以記唔晒,我淨係記得15000送20 ...

都好甘下喎⋯A 妹有冇得做免息分期啊?

珍珠宮

國民生產總值:43320

candyminmin 發表於 18-1-23 23:41

我冇問喎
因為我次次都係eps或者現金一炮過比
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

別墅

國民生產總值:754

cinda72. 發表於 18-1-23 23:43
我冇問喎
因為我次次都係eps或者現金一炮過比

仙姐財力雄厚!

珍珠宮

candyminmin 發表於 18-1-23 23:47
仙姐財力雄厚!

咁我去到呢個年紀,做得咁辛苦,都係獎勵下自己啫,我c6都唔敢開聲架

男爵府

國民生產總值:7520

candyminmin 發表於 18-1-23 23:41

淨係知佢可以收信用卡咋!

珍珠宮

國民生產總值:35383

回覆樓主

仙姐,請問如果只打Pico 要不要塗麻醉膏?

珍珠宮

llmom 發表於 18-1-24 15:20
仙姐,請問如果只打Pico 要不要塗麻醉膏?

打combo要呀

珍珠宮

國民生產總值:35383

cinda72. 發表於 18-1-24 15:25
打combo要呀

Thx !

公爵府

國民生產總值:26120

cinda72. 發表於 18-1-22 20:12
4300醫生打5300,所以買plan打著數d
買30000就當38000用,仲送多一次pico 打斑,其實呢個抵好多,但我早2 ...
仙姐我想請教, 我之前打過A+ 1064 兩次, 同埋1次 genisis
genesis 好快打回原形, 所以我原先諗住專心打1064算了

但宜家出左pico 我又心思思想試下

如果正價 $4300 一次我真心唔捨得

其實1064 我打完1個星期之後就好正好靚, 但我downtime 時就係咁爆暗粒好樣衰, 真係唔方唔down (我已經盡力保濕)

咁你覺得我好唔好試一次用 $2580打pico之後繼續打1064, 定係唔好打pico 專心繼續打 1064算??

其實呢D facial 有無話要打足幾多次先keep到?

我有少少雀班同暗瘡印 (唔算好嚴重但我本身膚底白, 少少印都比較覺眼), 鼻毛孔較大, 30頭

謝謝你呀!!!

珍珠宮

nightingale 發表於 18-1-24 17:09
仙姐我想請教, 我之前打過A+ 1064 兩次, 同埋1次 genisis
genesis 好快打回原形, 所以我原先諗住專心打1064 ...

如果普通面斑,真係1064都已經得,但downtime呢樣野真係冇計,你見我又mask又蝸牛又riceforce ,就知我都怕怕地downtime啦
既然係有,咪打前打後加重補濕,夠濕係冇咁辛苦,下次你打時買定蝸牛啦,有本就加埋riceforce,為左靚,冇辦法啦 而嫰膚,當然唔可能一次就得啦,起碼做半年就可以停一停,而且人只會越來越老,所以冇話做完幾多次可以完全停,可以做半年停半年,我半年前打完pico,而家咪間住做pico,慢慢再打散埋底層色素,慎防第時出老人斑

珍珠宮

nightingale 發表於 18-1-24 17:09
genesis 好快打回原形, 所以我原先諗住專心打1064 ...

毛孔你就真係試combo啦,但都係果句,唔好諗一次就完全收晒,間住做去keep住啦

珍珠宮

國民生產總值:32508

2018勳章

你幅幅相都美圖好難睇到效果

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 18-1-24 17:44
你幅幅相都美圖好難睇到效果

我唔識用美圖,用手機前置就咁影
係張影底層既,就後置對個mon影

別墅

國民生產總值:552

回覆樓主:

仙姐,我都book 啦試做,想買定endocare 蝸牛,但見水貨店endocare都有幾隻類似的安瓶,可否給我全名?謝謝。

珍珠宮

daisyk 發表於 18-1-24 17:49
仙姐,我都book 啦試做,想買定endocare 蝸牛,但見水貨店endocare都有幾隻類似的安瓶,可否給我全名?謝謝 ...

你拎我貼上黎張蝸牛比佢地睇啦,我都係認樣架乍

珍珠宮

2018勳章

cinda72. 發表於 18-1-24 17:49

我唔識用美圖,用手機前置就咁影
前置有柔膚, 叫人幫你用後置影, 想睇效果

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 18-1-24 17:53
前置有柔膚, 叫人幫你用後置影, 想睇效果

去邊搵人幫我影後置呀
況且,你信咪做,唔信咪唔好做,我分享啫,又唔係有份分,仲要搞埋其他人,我做唔到咁偉大喎

珍珠宮

2018勳章

cinda72. 發表於 18-1-24 17:55
去邊搵人幫我影後置呀
況且,你信咪做,唔信咪唔好做,我分享啫,又唔係有份分,仲要搞埋其他 ...
你分享都係想比大家睇效果, 我唔係唔信, 但真心想睇效果, 學下野

柔膚後跟本分睇唔到分別

珍珠宮

miffyumiffy 發表於 18-1-24 17:59
你分享都係想比大家睇效果, 我唔係唔信, 但真心想睇效果, 學下野

柔膚後跟本分睇唔到分別

咁你睇個訪問bk記者影既相先啦,
打完第2日紅左都唔介意講埋,
就算而家再影,我都係前置影架乍

同埋係打毛孔,唔係柔膚,個毛孔我隊到好近都影唔到

珍珠宮

2018勳章

cinda72. 發表於 18-1-24 18:01

我講你部電話前置相機有柔膚, 影出黎白晒, 乜都睇唔清楚, 有做冇做影完出黎都係白晒

用IPHONE 7影後置會比較睇得清楚效果

12345678910... 72
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.