義工

美容扮靚 今日: 189|主題: 122642

跳至
樓主: cinda72.
戰地記者仙仙pico enlighten 現場實地報導  

複式洋房

國民生產總值:109

cinda72. 發表於 18-1-25 14:16
之後4300,買15000可以當17000用,17000/4300咪約4次

心郁郁,效果 真係好正。。 我pm左你問邊間打 pico呀樓主。。

大宅

國民生產總值:1330

回覆樓主

A+係一間店?唔好意思,新手,乜都唔識,所以想請教下
另外想問下,combo 係咩黎架? 我最近好想打斑,但唔知邊隻先岩,我色膚不均,有雀斑又啲斑係一出世就有,我應該打邊隻好?

珍珠宮

國民生產總值:43246

kimberlymama 發表於 18-1-25 18:13
A+係一間店?唔好意思,新手,乜都唔識,所以想請教下
另外想問下,combo 係咩黎架? 我最近好想 ...

色斑唔駛打 combo啦,收毛孔同有凹凸洞先打combo啫,齋雀斑呢d就1064都得,如果荷爾蒙斑同想美白去黃,就打pico個普通頭就夠
唔好叫我PM,想知就比D誠意主動PM

男爵府

國民生產總值:9622

cinda72. 發表於 18-1-25 18:25
色斑唔駛打 combo啦,收毛孔同有凹凸洞先打combo啫,齋雀斑呢d就1064都得,如果荷爾蒙斑同想美白去黃,就 ...

你講得無錯啊仙姐! 我想去斑又諗住死唔蝕底約左做combo,去到佢地了解完就建議我做單頭

大宅

國民生產總值:2735

色斑唔駛打 combo啦,收毛孔同有凹凸洞先打combo啫,齋雀斑呢d就1064都得,如果荷爾蒙斑同想美白去黃,就 ...

咁combo岩晒我,我毛孔粗,有一個洞,面頭無乜班,有d印,但個底影相嚇死人。原本要堅持唔買package,但我諗諗下可能會忍唔住join,哈哈。我下星期打

複式洋房

國民生產總值:495

BBQBB 發表於 18-1-25 19:40
你講得無錯啊仙姐! 我想去斑又諗住死唔蝕底約左做combo,去到佢地了解完就建議我做單頭
...

你去咗仙姐嗰間試拿?咁佢哋真係唔會因為想收多啲錢就夾硬叫你打combo? 咁又好似幾好。
其實我嘅情況都好嚴重,都預咗要做幾次,所以如果佢哋服務好,我都應該會join plan

男爵府

國民生產總值:9622

zaio 發表於 18-1-25 22:00
你去咗仙姐嗰間試拿?咁佢哋真係唔會因為想收多啲錢就夾硬叫你打combo? 咁又好似幾好。
其實我嘅情況都好 ...

係呀去左銅鑼灣個間

珍珠宮

貝媽 發表於 18-1-25 20:09
咁combo岩晒我,我毛孔粗,有一個洞,面頭無乜班,有d印,但個底影相嚇死人。原本要堅持唔買package,但我諗諗下 ...

你要有心理準備喎,打combo開大d個鋒巢頭係會快d好,但會有創傷性,打完有機會起蚊爛咁,我開到0.5乍,都紅左,第2日都起左蚊爛咁,我落重蝸牛去頂架
你真係決心打凹凸洞,最好先做一次重補濕facial ,買定蝸牛,買定mask,前4後6坐月咁用喎
同埋防曬,打完果個星期好吸光,必定要用架

大宅

國民生產總值:1372

仙姐~想問你做完COMBO有無得加導入/MASK?

好驚乾到爆AR

珍珠宮

BBQBB 發表於 18-1-25 19:40
...

我下次都去打單頭算
到發覺毛孔又大左先再打combo
我鍾意佢地咁樣買buget,唔駛限死做d乜,睇住情況去加減

珍珠宮

beautymellee 發表於 18-1-26 00:47
仙姐~想問你做完COMBO有無得加導入/MASK?

好驚乾到爆AR

有,我呢d身經百戰,點會唔知打完laser一定勁乾呢
打得靚野就唔好慳果dd,但而家最大鑊係蝸牛比你地買斷左,我得番一枝存貨乍

大宅

cinda72. 發表於 18-1-26 00:46
你要有心理準備喎,打combo開大d個鋒巢頭係會快d好,但會有創傷性,打完有機會起蚊爛咁,我開到0.5乍,都 ...

咁緊要,好得人驚咁。我想問你講果隻蝸牛即係邊款? endocare有好多隻,係sca40定50? 你起蚊爛意思係腫起左?

大宅

cinda72. 發表於 18-1-26 00:46
你要有心理準備喎,打combo開大d個鋒巢頭係會快d好,但會有創傷性,打完有機會起蚊爛咁,我開到0.5乍,都 ...

仙姐你個蝸牛盒係青色定成盒深綠色架?我係隔離post見你影過個樽,兩款個樽好似差唔多樣,但個盒就唔同色,唔該晒

大宅

國民生產總值:2102

回覆樓主:

我見combo好抵,但我從未做過pico, 有d驚。我皮膚主要係毛孔粗大,做前係咪要自己準備好多野(保濕之類)?

珍珠宮

貝媽 發表於 18-1-26 08:25
咁緊要,好得人驚咁。我想問你講果隻蝸牛即係邊款? endocare有好多隻,係sca40定50? 你起蚊爛意思係腫起左?
...

Search 到,我買呢隻既

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

珍珠宮

fungenergy 發表於 18-1-26 10:43
我見combo好抵,但我從未做過pico, 有d驚。我皮膚主要係老孔粗大,做前係咪要自己準備好多野(保濕之類)? ...

係架,唔夠濕打出黎一來冇咁好效果,2來又痛d,3來打完乾上乾

男爵府

國民生產總值:7007

cinda72. 發表於 18-1-26 10:44
係架,唔夠濕打出黎一來冇咁好效果,2來又痛d,3來打完乾上乾

打前敷咩mask係重保濕?有無介紹

珍珠宮

LC116 發表於 18-1-26 10:57
打前敷咩mask係重保濕?有無介紹

第一頁有隻mask,另外我自己係會打定底做hydra ,水光facial或者水晶晶打底,再豪d就做再生水

大宅

國民生產總值:1330

可以介紹你果間俾我呀

男爵府

國民生產總值:7007

cinda72. 發表於 18-1-26 10:43
Search 到,我買呢隻既

幾錢盒?

12345678910... 72
跳至
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.