意見反饋
義工

產前產後 今日: 32|主題: 240872

你地係邊度同bb沖涼架 ?

複式洋房

國民生產總值:446

我已經買左個沖涼盤, 諗住放落個浴缸度同bb沖涼, 但諗諗下咁沖自己要成日烏低身, 會好辛苦同唔就手. 如果我開刀生嘅話, 仲好容易整到個傷口tim.

有經驗嘅mami, 可唔可以話我知你地係點 / 係邊度 同bb沖涼 ?

男爵府

國民生產總值:8372

hashtag影視迷勳章

可以放上枱既~

侯爵府

國民生產總值:22869

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章

我個冲涼盆係配埋脚架一套架,初生時就放在架上沖涼,將來BB大左就可以唔用架放番個盆落地下沖,我係開刀生架,好在有呢套冲涼盆先唔駛烏低條腰同BB沖涼。0/3baby同荷花都有好多呢D冲涼盆連架賣。

大宅

國民生產總值:3087

我都係開刀生,宜家bb啱啱出世,所以好細粒,我就放佢喺洗手盤到沖涼 ,唔使烏低身
原帖由 jjlau 於 09-3-6 17:24 發表
我已經買左個沖涼盤, 諗住放落個浴缸度同bb沖涼, 但諗諗下咁沖自己要成日烏低身, 會好辛苦同唔就手. 如果我開刀生嘅話, 仲好容易整到個傷口tim.

有經驗嘅mami, 可唔可以話我知你地係點 / 係邊度 同bb沖涼 ? ...

大宅

國民生產總值:1833

原帖由 jjlau 於 09-3-6 17:24 發表

有經驗嘅mami, 可唔可以話我知你地係點 / 係邊度 同bb沖涼 ? ...

我將盆放係餐枱上面, 另外同佢洗頭時用張櫈朗起一隻腳咁同呀b洗頭時就放佢係大肶上面借力 !

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.