興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Re: Side by Side- Longman國際英語教程

國風堂 has stock of Level 2, 3 and 4. Level 1 has already been sold out and you need to make reservation.
該用戶已被刪除

Re: Side by Side- Longman國際英語教程

侯爵府

國風堂
Monkok branch : 2390-7099
CWB branch : 2893-2483

民房

國風堂書店齊晒2,3,4
學生仲有九折
之前已經買晒...

男爵府

請問有冇人知道尚書堂的電話/地址呢?

民房

各媽咪.
我去開國風堂買兒童書
但究竟尚書堂好定國風堂好???

侯爵府

1st choice : New Ixxx - cos 20% off, but fewer choice

2nd choice : 國風堂 - 10% off, much more choice ranged from baby, preschooler to secondary level

尚書房 - book price mark up too much!!

男爵府

嘩,我係當當星期二訂書,今日已經收到貨,正呀!

複式洋房

Ms.ChanChan 寫道:

mschanchan

真係"橋"勒, 我又係今日收貨, 不過我係星期日訂的, 因為我也訂了其他書, 其中有一本缺貨, 所以電話往來了數次, 把事情延誤了. 不過, 我已經覺得他們效率很高.^^
我略翻了一下, 都幾深下, 首頁說是初中教材, 但以香港程度計, 我想是高小吧.
你幾時開始教女? 到時交流下吧!

lulu4466

男爵府

我想問送貨上門, 4冊 +運費 總共多少錢呢? THANKS

大宅

Ms.ChanChan 寫道:

ChanChan ,Wu wu wu wu .......... 我又係星期二訂,典解我未收到0既 ..... :evil: 我今次買左 RMB 6XX .... 上次就約 RMB 300.00 ?-(

大宅

一家三口 寫道:
我想問送貨上門, 4冊 +運費 總共多少錢呢? THANKS

書價 + RMB 30 + RMB 4

男爵府

hi : haohao :

他們收人民幣嗎? 港幣呢?

男爵府

一家三口,

佢地可以收港幣,但都係1對1囉!

haohao,

你又訂左d咩呀?

lulu4466,

我新c坑 :mrgreen: 昨晚即刻玩左2 pages,我同意套書真係都幾深,book 1 都 touch 到些 future tense。 我自己好理想咁諗住由book 1 開始,每星期完成一個chapter,星期六,日就做workbook,咁17個星期就可以完成套book 1喇! hehe,講就容易,我諗一年都未必得,我又驚自己懶下懶下又丟低佢埋一邊

侯爵府

haohoa,

Do you know how much for the delivery cost for books delivered to home address (instead of office address)?

Thanks!

伯爵府

Blythemia & Ms Chan Chan,

邊間書局有辦睇?Thanks!

男爵府

jp,

你請我食飯,我比齊四款你睇
你去amazon search喇,都有個table of contents睇下o架!

伯爵府

ChanChan,

要你拎晒齊四款俾我睇,梗要請食飯答謝喇!

大宅

JP,

不過Amazon好似唔齊四冊既sample page喎.

我都未齊.如果你想睇,可以去旺角國風堂,或者請ChanChan食飯.

別墅

MSCC,

May I have the book shop tele. no. which you order the book cos I can't wait anymore.... thank you so much.

首頁

尾頁

跳至