夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我的育兒心得勳章

newbieC9 發表於 18-2-1 15:24
樓主恭喜你搵到幸福,同你講返,壞人係有惡報嘅。個小三其實一早出哂名係狐狸,同你前夫一齊之前已經搞散一 ...

好爆呀,好似tbb啲連續劇咁

男爵府

我的育兒心得勳章

Joannechau777 發表於 18-2-1 15:55
嘩!原來羅小姐咁勁架,係男人都吼佢,好靚的嗎?

Hey,洗乜靚姐,送到上門喎,又無乜手尾跟,總有男人落搭嘅

大宅

hhz 發表於 18-2-1 16:09
Hey,洗乜靚姐,送到上門喎,又無乜手尾跟,總有男人落搭嘅

咁個D男人又真唔理好醜,但求熄燈有個窿就算啦,好鬼cheap呀

男爵府

我的育兒心得勳章

Joannechau777 發表於 18-2-1 16:16

咁個D男人又真唔理好醜,但求熄燈有個窿就算啦,好鬼c ...

應該唔係玩熄燈的,著住浴泡敲門喎

大宅

hhz 發表於 18-2-1 16:19
應該唔係玩熄燈的,著住浴泡敲門喎

其實穿浴泡敲門都要有咁上下質素先得假,你試下叫一個肥C9穿浴泡敲門,睇下個男人仲硬唔硬得起如果呢D質素,入到房唔熄燈,件事真難完成。可惜真唔知羅小姐咩質素啦,幻想唔到個境況 大家都係剝緊花生啫

男爵府

我的育兒心得勳章

Joannechau777 發表於 18-2-1 16:27
其實穿浴泡敲門都要有咁上下質素先得假,你試下叫一個肥C6穿浴泡敲門,睇下個男人仲硬唔硬得起 ...

子爵府

回覆樓主:

very good

大宅

回覆樓主

唔好意思各位,因為呢2日病到我死死下,發燒又嘔,所以無心機上BK 等我好返再上來,多謝你地支持。

大宅

樓主恭喜你搵到幸福,同你講返,壞人係有惡報嘅。個小三其實一早出哂名係狐狸,同你前夫一齊之前已經搞散一 ...

係咪真呀?我覺得好好笑好似tbb 咁呀~

男爵府

回覆 bbooeeyybb 的帖子

take care 樓主~~ 今天路過, 看到樓主經歷.,,,,像是自己相同的離婚經歷....

我由中學18嵗拍拖,First love ...個世界只有佢,27嵗結婚!
果時三十頭,小三出現, 當時生活富足有車,有樓,但就是沒有一個完美的家, 35嵗想通咗.....一段不堪嘅婚姻關係,係應該早斷早著上了!

人生保貴一課,但我仍然深信上天是會給我最好的..
好彩我.... 確實沒有將離婚睇成一件大事,日子都係會繼續的,由得佢跟時間流走!
,今天慶幸同ex離咗婚,可以俾自己有第二次機會重新!過去的經歷亦令你變得更加堅強勇和珍惜~~

我離婚3年再婚, 婚後一年上天給我一對可愛的孖女. 現在, 有了自己幸福美滿的家庭生活~

衷心祝福世界離婚的人, 享受重新機會, 活得更好

Nasaph    發表於 18-2-5 16:21

男爵府

我的育兒心得勳章

bbooeeyybb 發表於 18-2-1 17:33
唔好意思各位,因為呢2日病到我死死下,發燒又嘔,所以無心機上BK 等我好返再上來,多謝你地支持 ...

呢排好多人病,樓主又做醫護,大家明嘅。你休息好先再share.唔洗急,最緊要記得講埋結局呀~

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

回覆樓主:

結局咪就係樓主揾到真愛……開開心心生活落去……

多謝分享
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

子爵府

bbooeeyybb 發表於 18-1-28 20:41
《遇到而家既老公》
又過咗一段時間,情緒已經完全平㐲咗,不過睇得出爸媽對呢件事耿耿於懷,我都係岩岩搞 ...

好男人 恭喜您

大宅

catfitfit 發表於 18-2-4 22:35
結局咪就係樓主揾到真愛……開開心心生活落去……

多謝分享

係呀,其實都無乜特別野分享lu,最後就係前夫買咗間屋同我娘家同一個站既屋苑(頂佢好彩我而家嫁咗搬咗)。搞到我有時會撞到ex 6299, 不過我扮見唔到,因為呢家人唔值得我去尊重。亦都撞過前夫小三,呢d人唔知醜亦唔需要理會。

同老公剛慶祝完註冊周年,我記得之前都同前夫慶祝過結婚周年,但個對侍差太遠。

老公搵定好餐廳,買定蛋糕,仲book 咗房搵人佈置好慶祝,好surprise . 相反同前夫果年既結婚周年,只係簡單食餐buffet. 講搵$,前夫搵得多,但唔會洗響呢d度。

其實想鼓勵正面對離婚/已離婚JM, 真係唔需要驚無咗個老公,自己一個都可以好好,唔洗死。到自己ready 投入另一段感情之後,或者有個新開始。

d垃圾留比小三,d會出軌既男人,如果唔係真心回頭認錯,其實係個計時炸彈,唔知幾時爆。趁早發現,離開,及早再計劃人生。

至於d小三,一個女人將自己既快樂建築於另一個女人既痛苦上,呢d人咁自私,一定有報應。我地祝佢地他朝君體也相同。

加油呀JM

子爵府

你禁清楚嘅

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-2-5 10:01

下,即小三現在名正言順出出入入你前夫家 但個個小三有老公喎 搞乜,玩到咁揚

大宅

Joannechau777 發表於 18-2-5 11:49
下,即小三現在名正言順出出入入你前夫家 但個個小三有老公喎 搞乜,玩到咁揚 :surp ...

唔係,可能我講得唔清楚
係離婚之後小三應該已經搬咗去佢屋企
上年佢地結婚

大宅

bbooeeyybb 發表於 18-2-5 12:11
唔係,可能我講得唔清楚
係離婚之後小三應該已經搬咗去佢屋企
上年佢地結婚

咁就真要祝福佢地"他朝君體也相同"啦

男爵府

bbooeeyybb 發表於 18-1-24 22:10
今晚老公同同事食飯,我話M come 唔舒服,佢話咁如果同事未食完,佢都照十點走,早D返嚟陪我。
我 ...

恭喜你有新生活,老公咁錫你

男爵府

bbooeeyybb 發表於 18-2-5 10:01

好正面,祝福你有美好的人生

首頁

尾頁

跳至