影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

AC117 發表於 18-1-28 00:07
是指你最愛陸總這個角色?陸總,何律師我都愛,但何律師結局好d, 陸總要番外才有好結局,兩個超有型靚仔
...

無錯....

鍾家村人物來計,除村長外就最鍾意陸總....

當然何以琛都好完美,但覺得佢對人cool左小小。

陸總就對下屬提攜有加獎罰分明,對蘇蔓更是不求回報的付出。如果默笙在坦白自己結過婚之後沒有追回以琛,以琛可能從此就對默笙不聞不問,所以我覺得陸總對蘇蔓既付出無條件得多。(以琛黨勿打我啦

珍珠宮

AC117 發表於 18-1-28 00:07
是指你最愛陸總這個角色?陸總,何律師我都愛,但何律師結局好d, 陸總要番外才有好結局,兩個超有型靚仔
...

如果講劇既話「最美的時光」尾段係蛇尾左d......由蘇蔓爸媽出事開始,父女情前段鋪排唔夠,梗係覺得個個主角圍著蘇爸轉有d奇怪.......

但竟然呢段係回應劇名「最美的時光」,好似夾硬左d......

我都係鍾意原著個名多d...

男爵府

開心吸收勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

AC117 發表於 18-1-28 00:13
在哪裡看到他排名?我嗰時剛mytv super免費一個月看王爺上架,嚴它上架慢看楓林
...

歡迎新落水jm ... 我係因為王爺落水架

男爵府

AC117 發表於 18-1-27 09:18
其實點解叫他做村長?大陸叫他做小娃

我而家睇緊火線追兇,老虎探長好殺食 ,你會見到好頹,鬚又唔剃,頭髮又唔梳既村長。。。
另外佢同于教授都好襯。。

伯爵府

ggsbb 發表於 18-1-28 00:18
無錯....

鍾家村人物來計,除村長外就最鍾意陸總....

其實係,陸總係默默守候蘇蔓,不問結果;以琛有小小大男人,同默笙結婚仲以為玩佢,其實讀書時都係唔,覇氣總裁係好d, 但講劇何以好d, 大陸劇真係好多難尾 但看陸總同蘇蔓已夠了,我都係睇完又睇;無提四少 我都好鍾意佢,今天番看了六集了。

啱啱看完愛神都係好正。

伯爵府

sakesakee 發表於 18-1-28 00:40
歡迎新落水jm ... 我係因為王爺落水架

妳好!王爺 今年先落水 要學下你們的語言

伯爵府

sakesakee 發表於 18-1-28 00:44

我而家睇緊火線追兇,老虎探長好殺食 ,你會見 ...

造型好man嫁,但我未睇,好似好多集

伯爵府

回覆 l.s.l.s 的帖子

看他那套電影看了三次吖?

珍珠宮

AC117 發表於 18-1-28 01:55

王爺咪孤芳不自賞裡面既楚北捷囉

伯爵府

ggsbb 發表於 18-1-28 09:08
王爺咪孤芳不自賞裡面既楚北捷囉

我知!想話妳上年才愛上小哇

珍珠宮

AC117 發表於 18-1-28 01:53
其實係,陸總係默默守候蘇蔓,不問結果;以琛有小小大男人,同默笙結婚仲以為玩佢,其實讀書時都係唔,覇 ...

各有各好

何以係好純愛既故事

最美的喜歡它有關於商界既內容,豐富d......

講拍攝係何以清新d特別d, 不過有時嫌佢回憶片段太多.....最美拍得相對土少少,同埋對手假奶真係太弱

來不及梗係鍾意啦,耐不耐我就會搵出來睇,四少同靜琬既盪氣迴腸愛情故事,虐到我好心痛

珍珠宮

AC117 發表於 18-1-28 09:14

不是我呀,是sakesakee
她是孤芳落水

男爵府

AC117 發表於 18-1-28 01:55

舊年
而家係2018喇

男爵府

AC117 發表於 18-1-28 09:14

係我呀
係呀,我舊年因王爺先留意到村長。 初初只係因為我鐘意本小說,見到有電視版就睇下。。。一開始我反而留意何俠
但係睇左2集左右就被王爺吸引住,跟冉留意村長呢個人。。
以前讀書時鐘意黎明都無咁癲,而家幾廿歲反而仲花痴過以前。。村長魏力沒法擋

男爵府

AC117 發表於 18-1-28 01:57
造型好man嫁,但我未睇,好似好多集

10集,但每集都個幾鐘。。每集係單元故事。。
呢套都係必追之一

子爵府

AC117 發表於 18-1-28 00:13
在哪裡看到他排名?我嗰時剛mytv super免費一個月看王爺上架,嚴它上架慢看楓林
...

無線版嘅王爺緊湊啲, 我每晚都重溫, 而家做到第39集, 2月7號應該未做完, 到時真係晚晚都唔使瞓啦。

伯爵府

回覆 vivimere 的帖子

王爺早上播做了一段時間才知,無再重溫配音版了,Baby 真係太弱了,唔知由甘婷婷做會唔會好d, 不過可能唔夠溫婉,網上仲話佢大肚勁替身後期好少男女主角同塲,但又唔真係好覺。
記得國劇頒獎禮主持話奇隆有詩詩,但村長有萬千粉絲,氣勢好勁

伯爵府

回覆 sakesakee 的帖子

我地花痴得好含蓄,記得黎明演唱會幫朋友在紅館隧道賣相d c9 真係好癲,我地只是欣賞姐,昨天才加入你門,一口氣重溫12集四少同JM 推介愛神,真係唔明佢連隻手都靚過人

男爵府

AC117 發表於 18-1-28 03:17
回覆 l.s.l.s 的帖子

看他那套電影看了三次吖?

三人行我已是睇得最少次果批,有JM眼左5次以上

子爵府

AC117 發表於 18-1-28 11:49
回覆 sakesakee 的帖子

我地花痴得好含蓄,記得黎明演唱會幫朋友在紅館隧道賣相d c9 真係好癲,我地只是欣 ...

你話我哋含蓄, 同村長話自己唔怕冷一樣。

首頁

尾頁

跳至