跳至

首頁

尾頁

別墅

我想同囝囝報呢間幼稚園
請問有冇人讀緊或現在報咗呀

別墅

如題

大宅

回覆 # 的文章

我都想知呀, 聽人講以前幾好,吾知而家點呢?
你報左未呀
你小朋友原本讀邊間呀

別墅

回覆 # 的文章

小女9月會返nursery,今個星期會返Playgroup. Interview嗰陣同個Miss傾過"計",都覺得OK。而我揀啟思係因為佢哋好活動教學,又近屋企。

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

請問學校位置?thx~
~大bb揍住兩個可愛的小bb~超辛苦但好富足^^~
~祝願每個人都有開心快樂既人生~
~記住甜酸苦辣是人生必須要走過的~

別墅

地址:新界元朗朗日路8號新元朗中心第四層商場
(百佳個-停車場)

原帖由 oilamyoyo 於 09-3-11 00:25 發表
請問學校位置?thx~

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

聽講啟思課程較淺...上小學較難適應同埋追得好辛苦...

別墅

Depend 你想小朋友學啲乜啦!啟思唔會好着重寫字、英文等等,你可以上佢地個Website睇吓,或者同佢地啲Miss傾吓計。我個女比較好動,想叫佢坐一陣都幾難,所以我比較喜歡啟思。得個幾歲人仔就要寫字,不如比佢玩吓好過啦。
原帖由 小荳媽咪 於 09-3-11 22:03 發表
聽講啟思課程較淺...上小學較難適應同埋追得好辛苦...

別墅

原帖由 manmanl 於 09-3-10 22:13 發表
我都想知呀, 聽人講以前幾好,吾知而家點呢?
你報左未呀
你小朋友原本讀邊間呀

真光收了我囝囝下午班
但我冇人同我上午時間湊囝
所以我現在唯有揀間近屋企
我真係唔知點

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我個女讀緊n1, 我覺得佢地老師好好, 好鍚小朋友, 全校老師都識我個女, n1個miss真係好好...... 放學時有少少事都會話比家長知, 有時打電話黎傾計, 有家教會好多活動...... 我女女識唱好多歌, 自理教得好好, 有禮貌 ...... 啟思賣點係小班教學, care大d, 如果好活躍既會適合架, 功課係唔深, 要深不如讀來茵, 但一定辛苦d ......
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

首頁

尾頁

跳至