自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

子爵府

我係子華fans 有日佢o係商場拍戲
我等佢得閒時同我影相
佢拍完時我再搵佢..
佢都冇say no
仲好nice 開心死我了..

仲有草蜢都係
在太平館食野見到佢地
佢地都好好同我地影相.絕對唔覺得我地阻住佢食野
話時話唔知點解同阿細兩公婆好有緣
在不同的公司都試過撞到佢地兩公婆
佢地真係好nice..

其實之前我地係小食鋪頭都成日有藝人來買野食
方力申真人好靚仔
林一峰好怕羞
古天樂想入黎買野食.結果條街的人見到佢太癡線..個助手即該擋擋擋..
仲有好多架.唔得得喇...

仲有新年見到唐文龍
我c6大聲嗌佢..佢同我地講恭喜發財呀....

男爵府

醒目開學勳章

又黎~?

子爵府

叻叻勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

莫文蔚ok架! 果次在機場見到佢&梁詠琪, 我們一家請她倆合照, 莫文蔚好nice立即企定定, GI GI 走開不拍照 !

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

又開番呀~

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 00adafan 於 09-3-6 23:11 發表
我前兩年係上水廣場見過黃念欣,(和王貽興、徐淑敏做最緊要正字果個主持)。
佢個仔不小心撞到我,我抶住他,叫佢找媽媽,之後就見到佢了!
呢個case, 同有禮貌明星有咩關係....樓主係想講個仔有禮定個主持有禮 呢?

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

明星嘅話, 對粉絲有禮好難作準, 只有工作人員先知。 之前有同事曾經在製作公司做過, 話劉德華對人好好。even 對一d 唔係高職位嘅都冇架子。

洋房

有禮貌的明星同冇禮貌的明星都只係普通人一個.

係街上行緊路既路人對你傻笑係咪又叫有禮貌?

樓主對明星都幾崇拜!

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 00adafan 於 09-3-6 23:11 發表
我前兩年係上水廣場見過黃念欣,(和王貽興、徐淑敏做最緊要正字果個主持)。
佢個仔不小心撞到我,我抶住他,叫佢找媽媽,之後就見到佢了!

d 二打六, 三打七, 你都啱?

首頁

尾頁

跳至