影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 +4熱血勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 畀面勳章 7周年華麗國民 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

「特別的利是封給特別的你!」今年BK利是封採用獨特雙面設計,寓意「好事成雙」!想為你嘅親朋好友送上雙倍祝福,就記得留意我哋今次一連日(1月29日至2月7日)嘅送利是封活動!

喺呢十日內,我哋每日都會送出 10 套利是封。國民只要捕住首頁,留意我哋會喺邊個討論區度發帖,到時入去留言分享就有機會獲得狗年利是封乙套㗎喇!祝大家狗年行大運!恭喜恭喜!

得獎名單 (排名不分先後):
kk80400
SeasonC

參加辦法:
於本帖下留言,回答以下問題,國王將揀選 10 名最有心思的分享,送上利是封乙套。

問題:有咩電影/劇集適合農曆新年時留喺屋企度睇?

注意事項:
1. 參加次數不限,惟國民最多只獲贈利是封乙套。
2. 回覆發表後不可編輯或刪除,如曾編輯或刪除回覆即告失效,必須再次回覆參加,而失效之回覆會被刪除而不作另行通知。
3. 與參加活動無關的回覆會一律被刪除而不另行通知。
4. 活動結束後,我們會於2月13日或之前將利是封寄出,敬請耐心等候。
5. 請務必確認填寫正確的郵寄地址,如有任何郵遞失誤,請恕不設補寄。
6. 利是封不得兌換現金或轉售,一經發現,親子王國將禁止日後參與同類活動及保留追究法律權利。
7. 如有任何爭議,親子王國擁有最終決定權。

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

中央情報員 發表於 18-2-4 00:00
「特別的利是封給特別的你!」今年BK利是封採用獨特雙面設計,寓意「好事成雙」!想為你嘅親朋好友送上雙倍 ...

我屋企人近期最鍾意係"那年花開月正圓"

開呢套比佢地睇一定坐定定留係屋企睇

日本の平安を祈ります

複式洋房

新年最岩睇一D大小朋友都岩睇O既卡通片或者搞笑類型O既電影咁大家就可以一齊嘻嘻哈哈過新年!!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 王國長老 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

當然係開開心心熱熱鬧鬧嘅戲,我愛扭紋柴,家有喜事,咕嚕咕嚕新年財等,喊苦喊忽嘅留番遲d先睇。

花旗太太生活在花旗國,留意時差,你問我未必即時答到。

男爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章

回覆 中央情報員 的帖子

必睇《家有囍事》^^

首頁

尾頁

跳至