意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 12|主題: 84889

3月6日人奶bb happy birthday!

禁止訪問

國民生產總值:9191

王國熱話
唉!份工做左八年,今日公司俾左一個月...
如果你c6爭人錢 仲去賭錢 你會點做
BK C9們難聽過粗口大全
有無做過d細個時唔識驚,而家大左諗起都...

珍珠宮

國民生產總值:35688

畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章

恭喜啊!
我今日都踏入第7個月啦!不過我已經是半人奶啊……你要繼續努力啊!大家一齊加油啊!

禁止訪問

國民生產總值:9191

大宅

國民生產總值:1433

Congrats ar...I'm 0803 mama too, bb borned on March 1. Have been exclusive breastfeeding for over 1 year, but unfortunately I have to wean him soon. Good luck to you

大宅

國民生產總值:3080

好媽媽勳章

我都一年喇, 原來幾辛苦都好, 眨下眼就過, 但睇住bb健康, 真係咩都比唔上, 加油.....

大宅

國民生產總值:3058

我正值"辛苦到救命"的階段, 但為左亞b, 我會堅持的~~~

大宅

國民生產總值:4180

我BB都係 3月6日人奶 BB。
但是,我係BB 1歲生日,正式掛泵。宣布退役!
祝願BB
生日快樂
快高長大
健健康康

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.