懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

自家坐月飲食表及注意事項《公開版》

好慶幸承蒙大家既支持,現將我額外編制既 "自家坐月飲食表及注意事項《公開版》" 既資料提供比大家作參考,希望幫到大家同岩用啦!! 【注:此份飲食表並不是煮食譜黎!】

有興趣既媽咪們,請 click 以下網址,便可直接取得此坐月飲食表架了!
>>> 自家坐月飲食表及注意事項《公開版》<<<

如遇到任何有關坐月飲食問題,歡迎留言發問,我答得到既一定會回答大家!同時亦都能與其他媽咪一齊分享及歡迎交流心得!

執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

別墅

Re: 自家坐月飲食表及注意事項《公開版》

pls check PM

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

各位,由於曳媽咪!仲有一星期左右就生得!!黎梗我會代佢send e-mail俾大家,如果你地需要既,就留e-mail啦!!千萬唔好pm呀!!
有問題就去"㊣ § 自家坐月飲食答問坊 § ㊣"度問呢!!

曳媽咪!:

我只可以負責幫你send,問題就一定要你自己答呢!!因為我都唔識呢!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

洋房

唔該send俾我,好急呀,好急呀.唔該晒!
[email protected]

大宅

wavivienla:
我前前後後經已腥左 3 次比你架啦!你再 check 下睇下收唔收到啦!

janet:
你真係好人既即~~~ 咁就真係有勞 janet 你了 :lol: :lol:
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

wavivienla:

Pls Check E-Mail~~
生死有命,富貴由天

洋房

曳媽咪:

真係一次都收唔到,所以先成日麻煩到你!

伯爵府

曳媽咪!:

唔好咁講啦!!我冇你個份表,我而家都仲煩梗呢!!
你幫左我,我而家幫下你!!無問題啦!!
生死有命,富貴由天

洋房

曳媽咪, Janet:

但我真係一次都收唔到,可能係我email account出問題,請問可唔可以再SEND一次去以下email:
十分十分抱歉,經常打煩住你,唔該晒.

伯爵府

你用hotmail,會唔會係去左垃圾郵件度呢??你睇下有冇,如果冇再話我知啦!!
生死有命,富貴由天

洋房

剛剛睇過,無收到.都唔知點解會咁.
要再麻煩你.

伯爵府

wavivienla:

send左去呢個e-mail"[email protected]"度喇!!你check下有冇啦!!
生死有命,富貴由天

洋房

Janet,

收到啦,好開心! 唔駛擔心坐月時"拿手唔成世".
唔該晒你同曳媽咪!

wavivienla

大宅

JANET/曳媽咪﹕
可否SEND一份給我
EMAIL﹕BABYGIGI1218@AOL。COM
唔該晒

大宅

HI~曳媽咪

我想要個食譜list~麻煩你send 我e-mail
thx

男爵府

hello~~

please also e-mail to me
thanks a lot!!

複式洋房

Hi,

Please e-mail me and my address is

Many Thanks! :-P
[img align=right][/img]

複式洋房

Hi, Janet/曳媽咪﹕

Both of you are very nice. Could you please send a copy to me? Many thanks.

男爵府

Hi, Janet/曳媽咪﹕

Could you please send a copy to me? Many thanks.

Many Thanks

大宅

Janet/曳媽咪,

我都要
THX~

Jinis

首頁

尾頁

跳至