懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

Re: 自家坐月飲食表及注意事項《公開版》

請e-mail一份給我,謝謝你!!

[email protected]

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

已經留左E-MAIL既媽咪,我已經SEND左俾你地喇!!

無留E-MAIL既媽咪,麻煩你地留低E-MAIL啦!!
因為呢個係一個FILE黎架,所以唔可以用PM SEND架!!
眾裡尋他千百度,驀然回首,那人卻在燈火闌珊處!!
生死有命,富貴由天

大宅

由於我曳媽既產期漸近隨時生得架了,所以咁多位靚媽們所 pm 我既 email add,我都經已全交由 janet 幫手腥出街比大家,煩請各位直接向 janet 索取此坐月飲食表及注意事項啦!

否則各位分分鐘有排等我都無法腥出去比大家唷~~

多謝各位合作兼勞煩晒 janet 你既幫忙唷~!
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

pls send to:
thx.

洋房

曳媽咪 & janet,
謝謝你們,我都想要一份.麻煩你send-份比我呀.
我的e-mail: [email protected]
thank you.

伯爵府

hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Irene_Lo&多記我已經send晒俾你地架喇!!
如果收唔到就係呢度話聲我知!!收到就唔使講架喇!!

麻煩各位媽咪留一個正確既e-mail,我見有好多媽咪都打錯呢!!好多都係yahoo.hk又或者係sinaman.com.hk呢!!另外盡可能唔好留hotmail既e-mail啦!!因為好多時都會收唔到,頭先有留過hotmail既,你地好大機會收唔到呢!!
另外用yahoo既媽咪,你地睇清楚自己個e-mail係yahoo.com.hk定係就咁yahoo.com!!麻煩晒!!

再麻煩之前send左pm俾曳媽咪以又未收到既媽咪,
再係呢度留一次E-MAIL啦!!係度留就得架喇!!
千萬唔好PM我或曳媽咪呢!!
生死有命,富貴由天

大宅

依? 點解 hotmail 會咁大机會收唔到架? 佢地本身都係 webmail 黎架啵。
執業全職曳媽咪! 小樹屋之首席呀四!

伯爵府

我都唔知點解呢!!我見好多留hotmail既都話收唔到!!我自己有時都收唔到!!
生死有命,富貴由天

民房

janet,
我都想要一份.麻煩你send比我.
我的e-mail: [email protected]
thank you.

大宅

Thank You!!
HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

伯爵府

111111:

已經send左俾你喇!!

Emily9804:

已經send左俾你喇!!不過唔知你個e-mail係唔係一定正確呢??
生死有命,富貴由天

複式洋房

Hi 我都想要一份
唔該
thank you
Carmen

男爵府

Hi, Janet/曳媽咪﹕

Could you please send a copy to me? Many thanks.

" [email protected] "

伯爵府

orancarmen:

已send~~

aves_y:

我都send俾你架喇!!不過我唔係好知你個e-mail岩唔岩呢!!

所有之前pm左俾曳媽咪既靚媽咪,我已經send左俾你地架喇!!收到唔使講我知,收唔到先講啦!!

麻煩各位靚媽咪唔好再pm曳媽咪&我,你地如果想要,就係度留低e-mail啦!!
生死有命,富貴由天

大宅

請send一份給我可以嗎?e-mail add.: [email protected]

thank you

男爵府

請send一份給我可以嗎?e-mail : [email protected]

Thanks.

男爵府

Janet,

麻煩你都send一份俾我呀!唔該哂!!
[email protected] :wink: :wink:

伯爵府

Hi! janet,
Pls also send a copy to me thank you

洋房

thx

複式洋房

hi janet,
would u send me a copy to [email protected]
thx a lot~~

p.s. nice pictures of your kids and how old are them now? :-P

首頁

尾頁

跳至