意見反饋
義工

自由講場 今日: 4271|主題: 1009794

出年復活節假期,放紅日的人有福了!

民房

國民生產總值:13326

耶穌受難節         4月 2日 星期五
耶穌受難節翌日       4月 3日 星期六
復活節星期一        4月 5日 星期一
清明節           4月 6日 星期二

(本來4月5日是清明節,但剛好是復活節假期,清明節假期則改於4月6日。)

我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

大宅

國民生產總值:2313

連續放5日, 但去旅行又會好貴 ~~

原帖由 tiffany_wong23 於 09-3-7 01:12 發表

(本來4月5日是清明 ...

珍珠宮

國民生產總值:39192

2018勳章

嘩!連放 5 日
原帖由 tiffany_wong23 於 09-3-7 01:12 發表

我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

大宅

國民生產總值:3280

嘩, 好good 喎. 可以放長d假, 休息吓, gooooood!

瑪瑙宮

國民生產總值:131288

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

今年都未到復活節, 咁快講定出年

侯爵府

國民生產總值:22231

放咁長假.... 真係頭痛, 都唔知有乜好做

男爵府

國民生產總值:6071

咁快講下年啦?? 今年都未過...有排呀...

珍珠宮

國民生產總值:32758

畀面勳章

都唔知去邊好,不過放完呢次長假,好似無咩假LU,今年好多假都撞正星期六、日既。

子爵府

國民生產總值:11870

甘多日,
不今年都未過甘快講出年
http://hk.myblog.yahoo.com/chansukwai/

http://hk.myblog.yahoo.com/jw!gQBYC8iRGBa3394TZMu8zBqW

禁止訪問

國民生產總值:10576

男爵府

國民生產總值:9401

咁怏講下年,今年可能會放長假 (俾人炒)

珍珠宮

國民生產總值:39192

2018勳章

原帖由 mrsright 於 09-3-7 10:51 發表
原來復活放幾日 ?

星期六日撞假期都唔荀啦

復活節一定係星期五,六,日,一 架,耶穌受難係星期五呀,復活係星期日呀!
其實平時復活節都係 4 日假期,下年係加埋清明,多左 1 日!
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

珍珠宮

國民生產總值:32758

畀面勳章

原來講出年,睇錯左添..

珍珠宮

國民生產總值:30043

畀面勳章 BK Milk勳章

好好呀

不過我冇錢去旅行呀

寶石宮

國民生產總值:369263

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 2018勳章 狗年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

今年已好好喇,
有5日要早早PLAN 定

複式洋房

國民生產總值:493

原帖由 cubixluk 於 7/3/2009 10:29 發表
放咁長假.... 真係頭痛, 都唔知有乜好做

有長假放就好開心.咪當休息下囉,hea 下 hea 下 又一日駛乜想做乜.relax 下啦!香港人.

伯爵府

國民生產總值:19063

係啦....今日好多紅日係星期6, 我返5日工, 同平時冇分別..蝕到入肉呀...

原帖由 sinnacat 於 09-3-7 10:48 發表
都唔知去邊好,不過放完呢次長假,好似無咩假LU,今年好多假都撞正星期六、日既。

珊瑚宮

國民生產總值:122932

2018復活節勳章 2018勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

題外話: 樓主, 妳隻猫猫玩水好得意呀!!!!

水晶宮

國民生產總值:62361

好媽媽勳章 畀面勳章

放咁多日假
交補習費好唔抵呀

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.