義工

自由講場 今日: 1969|主題: 983563

腸胃專科醫生照腸胃

子爵府

國民生產總值:14378

請問有冇腸胃專科醫生介紹,想入院一晚照腸及胃,claim 保險

伯爵府

國民生產總值:19080

好媽媽勳章

回覆樓主:

保險公司應該會介紹你,要找外科醫生,我用過黃金豪醫生都唔錯

男爵府

國民生產總值:7259

2018勳章

lazypig 發表於 18-1-26 08:45
請問有冇腸胃專科醫生介紹,想入院一晚照腸及胃,claim 保險
法國醫院"夏炳耀"醫生, 我覺得佢幾詳細

複式洋房

國民生產總值:188

lazypig 發表於 18-1-26 08:45
梁家騮, 我屋企人搵佢照
http://www.bestview.hk/our-doctors/dr-001/

男爵府

國民生產總值:9597

A.lys 發表於 18-3-8 15:30
梁家騮, 我屋企人搵佢照
http://www.bestview.hk/our-doctors/dr-001/

唔好意思,因為我想照腸鏡,請問你家人用呢個醫生覺得佢好唔好?謝謝

子爵府

國民生產總值:10990

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我老公上星期剛照完腸丶胃丶超聲波上下腹,住浸會,四萬頭,有需要可以俾資料你

複式洋房

國民生產總值:188

GillianChung 發表於 18-5-28 17:39
唔好意思,因為我想照腸鏡,請問你家人用呢個醫生覺得佢好唔好?謝謝

Ok 架,訓醒左就照完啦,冇特別唔舒服。

最慘係前幾日要戒口和飲瀉水

大宅

國民生產總值:2634

叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

天使魔鬼 發表於 18-1-26 10:12
法國醫院"夏炳耀"醫生, 我覺得佢幾詳細

複式洋房

國民生產總值:445

回覆樓主:

陳宇均醫生,聖保祿, 高度推薦!
陳醫生人nice, 有經驗。
果時我先去佢門診睇,佢係即刻打電話去醫院約期。

大宅

國民生產總值:3456

李胃明腸胃,甲狀腺專科,在旺角中心,DR.LEE 人很NICE的.睇得好詳細的.

男爵府

國民生產總值:7367

開心吸收勳章 DHA勳章 hashtag影視迷勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我媽係揾吳吴醫生照,好好!
大家要加油!!

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.