自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

有 人 話 , 做 得 藝 人 , 唔 多 唔 少 都 有 自 戀 狂 。 咁 又 係 喎 , 對 自 己 冇 信 心 , 又 點 敢 行 出 俾 人 評 頭 品 足 ? 所 以 , 做 藝 人 , 一 有 機 會 就 晒 行 料 , 絕 對 冇 話 「 錦 衣 夜 行 」 呢 回 事 。 不 過 , 晒 料 都 要 有 自 知 之 明 至 得 。
話 說 樂 壇 撈 幾 年 都 唔 紅 唔 黑 「 拳 王 」 , 出 道 以 來 , 雖 然 唔 係 靚 仔 , 但 一 直 以 猛 男 形 象 示 人 。 早 排 佢 新 舊 女 友 展 開 罵 戰 , 更 加 令 唔 少 女 fans 覺 得 佢 好 man ! 原 來 「 拳 王 」 為 keep 住 健 碩 身 形 , 一 星 期 都 會 去 幾 次 gym keep fit , 佢 仲 有 一 個 怪 癖 , 就 係 健 完 身 沖 完 涼 之 後 , 最 鍾 意 全 裸 企 塊 鏡 前 左 照 右 照 , 擺 晒 健 美 甫 士 , 擺 明 晒 料 。 點 知 其 他 男 人 睇 到 , 心 入 邊 真 係 「 嘩 」 一 聲 ! 但 唔 係 讚 佢 身 形 fit , 而 係 佢 個 「 小 弟 弟 」 真 係 一 隻 非 常 小 小 鳥 喎 !
, 呢 就 真 係 叫 「 自 暴 其 短 」 !

Who is the fighter?

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我估係吳X康

子爵府

原帖由 小雄維尼 於 09-3-7 02:29 發表
我估係吳X康

yes...x2

大宅

一定係吳X康................

首頁

尾頁

跳至