意見反饋
義工

家事百科 今日: 8|主題: 36871

大獲, 浴缸塞左呀!

伯爵府

國民生產總值:15756

我發現浴缸去水好慢已經好耐, 以前d通渠佬教用通渠粉無咁傷喉, 咪買左樽返黎試, 在中午倒左落去, 無理佢, 直至今晚沖完涼都仲係去得好慢, 於是搵d野泵下佢, 點知泵左好多塵出黎之後仲塞左 灌d水落去, d水就由個扭制度流番出黎, 攪到點幾鐘都攪唔掂, e+訓唔著呀

王國熱話
HIGHLIGHT 9周年快樂!
TVN 玄彬, 朴信惠 阿爾罕布拉宫的回憶
BTOB ~ MELODY 過現未愛
新劇<涼生, 我們可不可以不憂傷> 17/9...

禁止發言

國民生產總值:159

伯爵府

國民生產總值:18683

有d 通渠專用的軟喉或籐,可以駁到好長,伸入去水窿好深都得,可以撩到 d 頭髮等等沉積物出來,跟住就可以通番架喇!試下啦!

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

伯爵府

國民生產總值:15756

今日出左去成日, 到黃昏至返到屋企, 原來姐姐用左半枝通渠佬, 再用手泵左2個鐘, 結果俾佢征服左呀 e+無事啦, 不過渠邊d金屬就黑晒

禁止發言

國民生產總值:159

禁止訪問

國民生產總值:12333

好媽媽勳章

象牙宮

國民生產總值:208452

2018復活節勳章 2018勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 菇芝bebi 於 09-3-7 20:11 發表
今日出左去成日, 到黃昏至返到屋企, 原來姐姐用左半枝通渠佬, 再用手泵左2個鐘, 結果俾佢征服左呀 e+無事啦, 不過渠邊d金屬就黑晒 ...

你個姐姐真好, 我公主我諗佢只識碌大對燈籠眼問我點算ga咋, 如果俾着係我以前舊工人, 佢都會好似你姐姐咁幫手搞掂佢, 唔會只識問點算!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.