跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 小倩 於 09-3-8 09:11 發表

妖, 啱啱問完就發現你早過我出O添~
蝕章

唔蝕, 我答咗你嘛!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:12 發表

隻眼不斷出水

唔駛咁感動喎!食咗藥有冇好啲呀?

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:12 發表

我都通知咗SANDY唔好去喇, 老師你今日見點呀?

咁早起哂身

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:14 發表

唔駛咁感動喎!食咗藥有冇好啲呀?

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:14 發表

咁早起哂身

好鬼肚餓噚晚食唔飽

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:16 發表

好鬼肚餓噚晚食唔飽

我噚晚11點都煲咗煲粥嚟食...
喉嚨唔舒服連烏冬都唔想吔

王國長老

原帖由 小倩 於 09-3-8 09:28 發表

我噚晚11點都煲咗煲粥嚟食...
喉嚨唔舒服連烏冬都唔想吔

無麥皮咩,咁夜煲粥mouth:

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:39 發表

無麥皮咩,咁夜煲粥mouth:mouth:" />

係囉!煲得嚟咪好夜囉!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:40 發表

係囉!煲得嚟咪好夜囉!

食完洗完仲夜

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:44 發表

食完洗完仲夜

可能已經天光加上豬弟嗌佢, 而家又上緊BK, 因此估計可能冇瞓過

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:46 發表

可能已經天光加上豬弟嗌佢, 而家又上緊BK, 因此估計可能冇瞓過

我尋晚都2:00先瞓

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:50 發表

我尋晚都2:00先瞓

你搞乜咁夜呀!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:52 發表

你搞乜咁夜呀!

睇任達華套"機動部隊"呀,十分正

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:55 發表

睇任達華套"機動部隊"呀,十分正

我真係好耐冇真真正正坐低睇部戲喇!

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:44 發表

食完洗完仲夜

浸住未洗 mouth:

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 10:07 發表

我真係好耐冇真真正正坐低睇部戲喇!

bb 咪得囉~

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:39 發表

無麥皮咩,咁夜煲粥mouth:

我唔吔麥皮㗎...
用飯煲煲, 一粒鐘搞掂
不過我哋噚晚拆個光波爐, 搞到3點幾先瞓
之後4點零7點零都要shushu~
9點豬弟就呱呱嘈啦

王國長老

原帖由 小倩 於 09-3-8 10:07 發表

浸住未洗 mouth:

mouth: mouth: 我好耐未試過咁!

王國長老

原帖由 小倩 於 09-3-8 10:09 發表

我唔吔麥皮㗎...
用飯煲煲, 一粒鐘搞掂
不過我哋噚晚拆個光波爐, 搞到3點幾先瞓
之後4點零7點零都要shushu~
9點豬弟就呱呱嘈啦 ...

有乜咁好用?

王國長老

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 10:08 發表

bb 咪得囉~

你估個個都好似豬氏兄弟咁7點就瞓咩 :;pppp:
噚晚12點都要稱小K起身罰企...
响床碌咗2粒鐘唔瞓, 仲响度自言自語

首頁

尾頁

跳至