懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

有冇想做結紮手術的媽咪請分享下啊....我苦惱啊
加油!加油啊!

大宅

我今年31歲~黎緊會開刀生女女(第2個bb)~不過問左醫生幾次佢都話我太後生,唔同我做~

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我本來生完細囝都想做埋,但屋企人就反對,因為話我太後生,驚我後悔

男爵府

我都考慮緊,我已經有一個仔黎緊7月又生多個(應該係女女剛好一個"好"字),而且我係高齡產婦二胎都係開刀生,所以應該都會紮左拒,唔想到40歲重大肚

複式洋房

我都想問問各位做結紮手術有冇後遺症????

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我想問下
why係女人做既
唔係男人做既咩?

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 crystalpui 於 09-3-8 08:59 AM 發表
我想問下
why係女人做既
唔係男人做既咩?

男人都有得做架,不過D人話男人做既話就會無甘好,身體會差D架

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我都想做結紮,以後唔駛煩,但健康院的姑娘話我太後生,就算想做醫生都唔會幫我做!! 我已經有2個囡啦,我唔想有第3個呀mouth:

等待驗證會員

我都想做埋呀!!諗住生完第二個就紮左佢,點知健康院d姑娘話太後生醫生唔會同我紮,一定要過左30歲先會做喎!!所以姑娘叫我過左30歲自己打去約時間做結紮喎!!

別墅

之後做結紮手術, 需要自已付錢?

別墅

I was thinking about that too. I'm going to be 30 yrs old this month and my doctor is willing to do it for me. But after talking to my husbund......he didn't suggest me doing to so I said no to doctor already lu.

大宅

ME TOO,
我已決定紮了,廣華叫我比o的誠意早小小交回先生簽署的表格比e院喔.
原帖由 阿P 於 09-3-7 17:42 發表
我都考慮緊,我已經有一個仔黎緊7月又生多個(應該係女女剛好一個"好"字),而且我係高齡產婦二胎都係開刀生,所以應該都會紮左拒,唔想到40歲重大肚 ...

珍珠宮

usually how much?

大宅

2018復活節勳章

我想問各位媽咪, 做完結紮手術, 會唔會有咩後遺症(例如:賀爾蒙, 經期等)??

大宅

上一代啲人成日話紮左會肥啲囉,不過唔知真唔真。

別墅

我就快係廣華生啦....不過廣華d e生同姑娘都唔係咁樂意俾張表格我...我己經問佢地攞過3次...次次都俾人話太後生啦...我地小朋友細啊...等等....而家我都未攞到啊.....唉...姑娘話就算交左表都唔會係你生時同你做...要排隊..一年半載左右先同我做喔.....

原帖由 胡月銀 於 09-3-9 11:53 發表
ME TOO,
我已決定紮了,廣華叫我比o的誠意早小小交回先生簽署的表格比e院喔.
加油!加油啊!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

結紥係我地既決定, 點解d 醫生姑娘咁多阻撓... 佢地都咁支持曾特首....

男爵府

叫老公做la,後悔都可以復完ar 女人唔好隨便紮ar

複式洋房

回覆 # 的文章

我同事講到好恐怖, 佢話紮完有條鐵絲狀物體源住陰道放係到, do do 時初初還會流血, 條鐵絲又會黏住啲肉, 好似好恐怖, 我五月中生第二個囡囡, 都唔知紮唔紮好, 因為已經37, 唔想40仲要生. 打針老公又話唔好, 戴套又驚唔夠安全, 有無其他方法?

男爵府

原帖由 fc12 於 09-4-5 21:45 發表
我同事講到好恐怖, 佢話紮完有條鐵絲狀物體源住陰道放係到, do do 時初初還會流血, 條鐵絲又會黏住啲肉, 好似好恐怖, 我五月中生第二個囡囡, 都唔知紮唔紮好, 因為已經37, 唔想40仲要生. 打針老公又話唔好, 戴套又驚 ...

吓.....唔係呀!乜紮左佢要係陰道放條鐵絲ga?咁恐佈真唔真ga?

首頁

尾頁

跳至