跳至

首頁

尾頁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 Pooh529 於 09-3-8 01:20 發表

你邊度架??? 呢我個場玩

你邊樹鄉下架,D文法咁可愛嘅

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:03 發表

你邊樹鄉下架,D文法咁可愛嘅

我估佢係想講係我個場玩

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:04 發表

我估佢係想講係我個場玩

喺/在/晌都得

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:04 發表

我估佢係想講係我個場玩

電視嗰句係"嚟我個場玩"

王國長老

原帖由 小倩 於 09-3-8 09:08 發表

電視嗰句係"嚟我個場玩"

good morning,乜咁人齊呀

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:06 發表

喺/在/晌都得

做乜又捉我

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:10 發表

豬弟呱呱嘈"疴咗屎呀", 咪焗住要起身囉

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:10 發表

我鬼死咁肚餓瞓唔著, 噚晚食唔飽 又要起身同傻B請假唔返PG

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:15 發表

我鬼死咁肚餓瞓唔著, 噚晚食唔飽 又要起身同傻B請假唔返PG

C去咁遠食唔飽?

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:11 發表

做乜又捉我

你話呢

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:15 發表

噚晚飲咗勁多水, 結果成晚要去廁所, 瞓得唔好
不過今朝喉嚨無咁涸了

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:17 發表

C去咁遠食唔飽?

原來傻B肯乖乖坐低同表舅父玩(即傻爸個表弟),仲陰差陽錯我哋同62,99分咗枱坐, 諗住我同傻爸有安樂茶飯食啦!點知有人成日走埋嚟搞傻B, 成日叫傻B叫佢, 搞到傻B忟忟憎憎, 不過我都好心涼, 傻B成晚都唔肯叫人哋, 走時有人開車門同傻B講BYE BYE, 傻B即講走呀!隔離呀!(62架車泊咗係隔離)

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:27 發表

走時有人開車門同傻B講BYE BYE, 傻B即講走呀!隔離呀!(62架車泊咗係隔離)

傻B一啲都唔傻, 仲好鬼醒

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:27 發表

原來傻B肯乖乖坐低同表舅父玩(即傻爸個表弟),仲陰差陽錯我哋同62,99分咗枱坐, 諗住我同傻爸有安樂茶飯食啦!點知有人成日走埋嚟搞傻B, 成日叫傻B叫佢, 搞到傻B忟忟憎憎, 不過我都好心涼, 傻B成晚都唔肯叫人哋, 走時 ...

乜唔係表叔咩?
儍B well done

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:35 發表

乜唔係表叔咩?
儍B well done

好似係喎!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:38 發表

好似係喎!

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:40 發表

哎呀!又肚餓又凍, 飢寒交迫, 係咁上下喇!

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:43 發表

哎呀!又肚餓又凍, 飢寒交迫, 係咁上下喇!

仲要見鬼

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 醜樣豬 於 09-3-8 09:46 發表

仲要見鬼

王國長老

原帖由 babycanny 於 09-3-8 09:46 發表

比儍爸睇到 我都似~

首頁

尾頁

跳至