自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

http://www.vectormap.com/iconhp/r/child.htm
兒童天地

哩啲係咪有晒軟墊又有sir滑梯嗰啲室內遊戲室呀? 殘唔殘嫁啲設施!?

http://www.vectormap.com/iconhp/r/toy.htm
玩具圖書館

哩啲又係咩類型嘅公共設施呢!? 有冇人去過,可唔可以形容一吓呀!?

唔該!! 另外想知仲有邊度有類似馬騮仔最愛室樂園咁,有室內遊樂場(有sir滑梯),唔洗$$或者價錢大眾化嫁呢!? 麻煩大家介紹吓吖!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

男爵府

冇人去過呀!?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

禁止訪問

洋房

旺角新世紀廣場五樓美食廣場外面,都有個好大嘅兒童遊樂場,都幾好玩同好乾淨。可以帶小朋友去玩吓,我間中都有帶個女去玩架。

男爵府

原帖由 沙沙 於 09-3-10 00:09 發表
黃金海岸酒店正門側有個兒童天地..以前要買D野有單先入得去...後來好似唔使都入得...有sir滑梯..波波池..同D..木馬仔..火車...和一些玩具..

呢家唔知有無變啊...上次我去係10月啊 ...

唔該晒你啲料,我想問係咪室內嫁!? 定係露天嫁!?

男爵府

原帖由 Karen628 於 09-3-10 02:03 發表
旺角新世紀廣場五樓美食廣場外面,都有個好大嘅兒童遊樂場,都幾好玩同好乾淨。可以帶小朋友去玩吓,我間中都有帶個女去玩架。

我記得嗰度好似露天嫁!? 我有冇記錯呀!?

禁止訪問

男爵府

請問你去邊間嫁!? 我聽過啲朋友講,某啲地區果啲啲設施已經被人玩舊晒,個感覺唔係咁好,我想搵啲設施冇咁舊嘅去...但又唔想間間去視察喎!

原帖由 LoveFamily 於 09-3-14 17:27 發表

1. child - yes, not only HK KLN, NT also have. not too bad.

2. toy.htm - have toys borrow to u, just like library, but to borrow book, only toys. Just only lplay in there, can't bring home.

All of ...

子爵府

好媽媽勳章

原帖由 嗅屎忽 於 09-3-17 15:01 發表
請問你去邊間嫁!? 我聽過啲朋友講,某啲地區果啲啲設施已經被人玩舊晒,個感覺唔係咁好,我想搵啲設施冇咁舊嘅去...但又唔想間間去視察喎!

何文田那間都不錯, 不算大, 但很乾淨, 人不算多 (我平日去) 你可看看圖片
http://hk.myblog.yahoo.com/longlongkiu/article?mid=860

男爵府

唔該晒你嘅參考圖片同意見, 咁我都可以去玩吓哦! 你平日會去幾多次大約幾點去嫁!? 睇吓我哋有冇機會踫面吖

原帖由 pamelaywy 於 09-3-17 15:05 發表

何文田那間都不錯, 不算大, 但很乾淨, 人不算多 (我平日去) 你可看看圖片
http://hk.myblog.yahoo.com/longlongkiu/article?mid=860

大宅

我覺得康文署的playroom以順利村和大角咀那兩個最正,尤其大角咀那個,很多配件自由堆砌,very funny!管理又好,good!

禁止訪問

禁止訪問

回覆 # 的文章

大宅

想問深水步同大角咀個確實地址向邊到

禁止訪問

子爵府

原帖由 rabrabming 於 09-3-17 20:41 發表
我覺得康文署的playroom以順利村和大角咀那兩個最正,尤其大角咀那個,很多配件自由堆砌,very funny!管理又好,good!
想請問你大角咀playroom在那裏呢? 因樓主剛post出來的資料, 沒有大角咀地址, 請問可否俾我呀!
thks!

洋房

原帖由 嗅屎忽 於 09-3-14 16:33 發表

我記得嗰度好似露天嫁!? 我有冇記錯呀!?
係露天冇錯啦!

洋房

原帖由 hellowing0720 於 09-3-18 00:54 發表
想請問你大角咀playroom在那裏呢? 因樓主剛post出來的資料, 沒有大角咀地址, 請問可否俾我呀!
thks!
大角咀福全街63號大角咀市政大廈6樓

男爵府

順利邨最近我,第一次一於先去順利邨嗰個,第二次就去大角咀嗰個,本來想Print番我Post出嚟嗰條Link嘅資料出嚟,點知條Link損壞咗,連唔到!! 冇晒啲地址

原帖由 rabrabming 於 09-3-17 20:41 發表

男爵府

馬鞍山同大埔對我嚟講都好遠,不過我都可能會去,多謝你提供。

原帖由 RebeccaChan 於 09-3-17 20:57 發表

馬鞍山體育館裹面有個兒童遊樂室.唔駛$好好玩.
大埔市政果度都有個.

首頁

尾頁

跳至